TOMMEL OPP: Martin Samuelsen er tilbake i West Ham. Her fra kampen mot Ipswich, der han fikk 61 minutter.
TOMMEL OPP: Martin Samuelsen er tilbake i West Ham. Her fra kampen mot Ipswich, der han fikk 61 minutter. Foto:

Samuelsen tilbake i West Ham

FOTBALL

Martin Samuelsen (19) har slitt med spilletid siden han ankom Blackburn Rovers på et sesonglangt lån i august. Nå er han tilbake i West Ham.

Publisert: Oppdatert: 22.11.16 18:09

Det melder Blackburn selv på sine hjemmesider.

19-åringen fikk sitt første innhopp for klubben i bortekampen mot Queens Park Rangers i starten av september, men har siden den gang slitt mye med spilletid.

Totalt har det blitt én kamp fra start i Championship, den kom hjemme mot Ipswich i midten av oktober. I tillegg fikk han 61 minutter i cupkampen mot Leeds.

Ellers har det blitt mye benk for Samuelsen - siden han signerte for Blackburn i slutten av august har han kun fått 131 minutter på banen.

– Vi har hatt en god dialog med Martins familie. De ønsket at han ville starte kamper og på dette tidspunktet kan vi ikke love han det, så vi ble enige om at det var best å reise tilbake til West Ham, sier Blackburn-trener Owen Coyle.

– Han er en god gutt og vi ønsker han alt det beste.

Artikkelen fortsetter under bildet

Scoring for West Ham U23

Lørdag satt Samuelsen på benken for Blackburn da de tok en etterlengtet seier mot Brentford. Bare to dager senere spilte han for West Ham sitt U23-laget, der han scoret mål og spilte en god kamp mot - ironisk nok - Blackburn U23.

– Resultatet var helt greit, men vi skapte nok til å vinne kampen. I 2.omgang kom jeg alene med keeper, men han gjorde en god redning. Alt i alt, helt greit med uavgjort, sa Samuelsen til West Ham sine hjemmesider etter gårsdagens kamp.

– Jeg er alltid fornøyd når jeg scorer og får spilletid. Jeg liker å spille fotball, den siste gangen jeg spilte fotball var her mot U23-laget til West Bromwich, så jeg er glad for å få spille igjen, fortsetter 97-modellen, som scoret i 4-1-seieren over San Marino.