TILBAKE PÅ ÅRÅSEN: Arne Erlandsen (t.v.) og Tom Nordlie, her fra en målløs eliteseriekamp mellom LSK og HamKam i 2008. Foto: Linn Cathrin Olsen VG

Erlandsen eller Nordlie blir trolig ny Lillestrøm-trener

Blir klart i løpet av dagen

Det ser ut til å gå mot et comeback på Åråsen for enten Arne Erlandsen (56) eller Tom Nordlie (54). Klubben sier vi får svar på trenerspørsmålet i løpet av mandag.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Den nedrykkstruede klubben er på jakt etter en ny trener etter at Runar Kristinsson fikk sparken søndag. Etter det VG erfarer er det to kandidater som nå peker seg ut: de tidligere Lillestrøm-trenerne Arne Erlandsen og Tom Nordlie.

Les også: Odd vil ha Lillestrøm-spiller

Vil ikke kommentere

Etter det VG forstår hadde Lillestrøm samtaler med begge trenerne søndag. VG vet at Erlandsen er førstevalget, men det som kan bli en utfordring er at han ønsker kontrakt også for 2017 dersom han redder plassen i Tippeligaen.

TV 2 mener også å vite at klubben har vært i kontakt med Nordlie om den ledige jobben.

VG har vært i kontakt med Skeid-trener Tom Nordlie. Han vil ikke kommentere trenerspørsmålet i Lillestrøm. Senere i dag skal han kommentere kvinnelandskampen mellom Norge og Israel på NRK.

Sett denne? LSK-heltene skjelver: – Det er tragisk

Blir klart i dag

Mandag var det hektisk møtevirksomhet på Åråsen. Rett etter klokken 12 bekreftet sportsdirektør Torgeir Bjarmann overfor de frammøtte pressefolkene at en ny trener vil være på plass i løpet av dagen, ifølge NTB.

TRAVEL: Sportsdirektør Torgeir Bjarmann på Åråsen mandag. Foto: Vidar Ruud NTB scanpix

Bjarmann bekreftet samtidig at det var avholdt allmøte med spillergruppen og de øvrige ansatte mandag for å informere om framdriften i trenersituasjonen.

Arne Erlandsens siste trenerjobb var for Fredrikstad fra mai til november i fjor, klubben reddet plassen i Obosligaen med et nødskrik i siste serierunde. Erlandsen trente Lillestrøm fra 1998 til 2004.

Nordlie fikk sparken som Lillestrøm-trener midt i sesongen i 2008, han tok over klubben i 2007 og vant cupgull i sin første sesong.

Les også: LSK-Jradi etter sammenstøtet med Origi: – Han kom flyvende

Lillestrøm har kun Start bak seg på tabellen etter helgens serierunde. Opp til Aalesund på trygg grunn skiller det tre poeng.Kommersielt samarbeid: Rabattkoder