ÅPNER FOR PREMIER LEAGUE: Antoine Griezmann, her fra helgens kamp mot Athletic Bilbao, utelukker ikke at han blir klar for Manchester United i løpet av kort tid. Foto: Oscar Del Pozo AFP

Griezmann om Manchester United-ryktene: – Avgjort i løpet av to uker

Atlético Madrid-stjernen Antoine Griezmann (26) innrømmer at det er store muligheter for en overgang til Manchester United denne sommeren.

Franskmannen var nylig gjest i programmet Quotidien på den franske TV-kanalen TMC. Der fikk han spørsmål om hvor han kommer til å spille neste sesong.

VG+: Les historien om lille, spedbygde Griezmann som måtte flytte til Spania for å bli stor

– Veldig godt spørsmål. Jeg tror det vil bli avgjort i løpet av to uker. Det er vel ikke verst som svar?

– Hvis jeg sier Manchester United, som David Beckham (Griezmanns forbilde), hva sier du da, spør programlederen.

– Mulig. Mulig, svarer Griezmann.

– På en skala fra én til ti, der ti betyr at du er klar, hvor sannsynlig er det at du drar dit?

– Seks.

– Såpass? Du er klar over hva du sier?

– Ja, ja.

– Det er første gang du sier det.

– Det er første gang, ja.

Griezmann svarer senere «syv av ti» på spørsmål om hvor sannsynlig det er at han blir værende i Atlético Madrid, og null på spørsmål om sannsynligheten for en Real Madrid-overgang.

VG i februar: Slik kan Griezmann bli klar for Manchester United

Den franske landslagsspilleren har lenge vært koblet til Manchester United, og Atletico Madrid-trener Diego Simeone har ikke lagt skjul på at klubbens store stjerne kan forsvinne. Han har en utkjøpsklausul i kontrakten på i underkant av en milliard kroner.

26 år gamle Griezmann slo igjennom for Real Sociedad, som oppdaget hans talent i en treningskamp for Montpellier. Atlético Madrid kjøpte ham for 250 millioner kroner sommeren 2014.

Angriperen slo for alvor igjennom i fjorårets EM-sluttspill der han ble toppscorer med seks mål, selv om Frankrike tapte finalen mot Portugal.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder