NÆR UNITED: Den spanske U21-keeperen David de Gea har lenge vært koblet til Manchester United. Nå kan han få selskap av lagkameraten Thiago (t.v.). Foto: Tony Marshall, Pa Photos, Scanpix

David de Gea på plass i Manchester

Keeperstjernens entré og andre overgangsrykter her

(VG Nett) Den spanske U21-målvakten David de Gea går i ettermiddag gjennom en medisinsk test med den engelske storklubben.

Stein-Erik Stormoen
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Keeperen, som i lengre tid har vært linket til United, kommer fra Atletico Madrid og blir sett på som arvtakeren til Edwin van der Sar, som nå har lagt opp.

Ifølge Sky Sports betaler United om lag 150 millioner kroner for unggutten, som lørdag ble europamester med Spanias U21-landslag etter at de slo Sveits med 2-0 i finalen.

Skal ha bydd på Thiago

United-manager Alex Fergsuson har også sendt av gårde et bud på rundt 130 millioner kroner til Barcelona for Thiago Alcantara, skriver Daily Mirror.

I Barcelona skal man på sin side være mer interesserte i å bruke 20-åringen som en brikke i en overgang for Arsenals Cesc Fabregas.

Når det gjelder Arsenal skriver The Sun at Arsene Wenger skal være villig til å sette ny overgangsrekord for å sikre seg Valencias Juan Mata.

Franskmannen skal ha slengt om lag 180 millioner kroner på bordet for å hente den offensive spilleren, som nettopp ble europamester sammen med David de Gea.

Wenger har vært ute og lovet spillerkjøp tidligere i sommer, og også Lilles Gervinho skal være nær en overgang. Mannen fra Elfenbenskysten har gitt klubbledelsen beskjed om at han ønsker seg til London-klubben.

Ryddesalg i Tottenham

I The Sun, som det hender at tar i litt, meldes det at Liverpool er ute etter å hente Aaron Lennon fra Tottenham.

Kenny Dalglish skal se på kantspilleren som et godt alternativ etter at de ikke fikk napp på Aston Villas Stewart Downing. Men i den saken er neppe siste ord sagt.

Harry Redknapp er på sin side ute etter å handle, men skal ha fått beskjed fra styreformann Daniel Levy om de bør selge fire-fem spillere før det blir aktuelt å punge ut store summer.

Adam nær Liverpool?

Ifølge nettstedet tribalfootball melder Daily Mail at Redknapp kan få hjelp med å rydde opp av Blackburn. Robbie Keane, som forrige sesong var med på å rykke ned på utlån i West Ham, kan nå få en sjanse av Steve Kean på Ewood Park.

VG Nett-leser:Jeg ville ikke hentet Adam, men heller beholdt Meireles i klubben som 4.mann i en rulleringsgruppe.Diskuter med andre her!

Liverpool har jaktet på Blackpools Charlie Adam i lang tid. Det er ventet at en avtale kan bli fullført i løpet av 24 timer, melder lokalavisen Blackpool Gazette.

Ifølge avisen er partene enig om overgangssum. I avtalen inngår også at Blackpool, som spiller mesterskapsseriefotball kommende sesong, får låne flere Liverpool-spillere.

Flere på flyttefot?

Internt i England lanseres nå Charles N'Zogbia som erstatter for Stewart Downing i Aston Villa, om sistnevnte skulle havne i Liverpool denne sommeren. Det er Daily Mirror som skriver dette.

Daily Mail rapporterer derimot at det er Stokes Matthew Etherington som skal stå på Birmingham-klubbens ønskeliste.

Stoke på sin side skal, ifølge Mirror, vurdere et dobbeltbud på Birmingham-duoen Scott Dann og Cameron Jerome.

Det er ikke uten grunn at denne perioden blir kalt «Silly Season». Man kan bli svimmel av mindre.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder