Her blir Skullerud dyttet i bassenget

Siem: - Det er bare én regel som er viktig: Ingen drar på nachspiel til Morten Stokstad

FOTBALL

TEL AVIV (VG Nett) Bare minutter etter at Tor Ole Skullerud hadde takket spillerne for innsatsen og delt ut bronsemedaljer, ble han kastet i bassenget på spillerhotellet i Tel Aviv.

Publisert:

Kaptein Stefan Strandberg og Thomas Rogne gikk for å takke sjefen - som etter medaljeutdelingen og diverse taler hadde satt seg ned ved et bord på takterrassen på Sheraton Hotel.

Sammen med Anders Konradsen, Flamur Kastrati og Harmeet Singh tok de rennefart og dyttet Skullerud uti bassenget.

Det ble takken etter at Skullerud førte laget til bronsemedalje i EM.

- Vi kan være stolte over dette når vi har ristet det litt av oss. Vi kom veldig i annen omgang og det var nære på at vi ristet Spania også, sa Skullerud da han talte til spillerne litt tidligere.

BILDESERIE: Se bildene fra semifinalen mellom Norge og Spania

Hele lagte samlet seg på uterestauranten på Sheraton etter 0-3-tapet mot Spania i kveld. Spillerne koste seg med taco, øl og sodavann - før toppfotballsjef Nils Johan Semb startet tale-ballet.

- Det kommer helt sikkert mange som får tilbud fra klubber. Jeg vil bare gi dere ett tips. Det er veldig viktig at dere velger klubber og ligaer som passer der dere står nå. Dere kan nå fryktelig langt. I dag var det syv mann på benken som allerede har debutert på det norske A-landslaget, sa Semb.

Han ble etterfulgt av Tor Ole Skullerud, Bjarne Berntsen og generalsekretær Kjetil Siem.

VG DIREKTE: Studio, chat og live fra EM-semifinalen

- Det er bare én regel som er viktig: Ingen drar på nachspiel til Morten Stokstad, sa Kjetil Siem og høstet latter og applaus fra U21-gutta.

Da bronsemedaljene ble delt ut, begynte ting å ta av. Det ble sprutet med brus, ropt og skreket. Like etterpå lå Skullerud i bassenget.

Her kan du lese mer om