FERDIGSPILT: Phillipe Coutinho så ut til å ha pådratt seg en alvorlig skade i kampen mot Sunderland lørdag.

FERDIGSPILT: Phillipe Coutinho så ut til å ha pådratt seg en alvorlig skade i kampen mot Sunderland lørdag. Foto: Phil Noble Reuters

Liverpool-stjernen måtte ut på båre i seieren over Sunderland: – Det er en ankelskade

(Liverpool - Sunderland 2-0) Liverpool-fansen så meget bekymret ut da stjernespiller Phillipe Coutinho (24) ble båret av banen i første omgang. Men mot slutten kunne de i hvert fall juble for seier.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

De stanget og stanget mot Sunderland, før Coutinho-innbytter Divock Origi roet bekymrede tilskuere på Anfield kvarteret før slutt. Det så litt ut som et innlegg, men skuddet fra Origi skrudde seg inn i lengste hjørne og sendte Liverpool opp i 1-0.

Vi fulgte kampen: Liverpool - Sunderland

Og på overtid fikk Liverpool straffespark. Det satte James Milner klokkerklart i mål - og 2-0.

SLITESEIER: James Milner (i midten) satte inn 2-0. Her med Jordan Henderson (t.v.) og Emre Can (t.h.). Foto: Phil Noble Reuters

– Kan brekke ganske lett

Men seieren kommer med en bismak. For Liverpool-fans verden over venter nå på oppdateringer rundt skaden til Phillipe Coutinho, brasilianeren som kanskje vært den beste spilleren i Premier League denne sesongen.

– Det er en ankelskade. Vi kan ikke si så mye mer enn det. Vi må vente på scanningen, sa manager Jürgen Klopp etter kampen.

32 minutter var spilt da playmakeren ble båret av banen etter en duell med Sunderland-spiller Ibrahim Ndong.

Coutinho holdt seg til ankelen, og fikk påført en skinne på beinet, før han ble lagt på båre. Han var ikke i stand til å fortsette kampen.

Se også: Hyller Klopp for drømmetrioen

LEGENDEN: Steven Gerrard la opp som fotballspiller denne uken. Han så gamleklubben vinner mot Sunderland lørdag. Foto: Paul Ellis AFP

– Det var bekymringsverdig at han signaliserte så fort til benken at han måtte ut. Det var høyrefoten som fikk seg en trøkk. Det var mye kraft, og det er mange små bein i foten som kan brekke ganske lett. Det er sikkert mange som er bekymret nå, sa TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Ifølge rapporter i engelsk presse forlot Coutinho Anfield på krykker og med beinet i en skinne.

– Det mest defensive laget jeg har spilt mot

Liverpools manager var svært fornøyd med seieren. Han var ikke like fornøyd med taktikken til gjestene, som ble liggende meget defensivt på Anfield.

– Jeg tror aldri jeg har spilt mot et mer defensivt lag enn i dag. De spilte med mannsmarkering på Coutinho, hadde Anichebe som venstreback og hvor mange berøringer hadde egentlig Defoe?, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen.

Leste du denne? Tidenes beste Liverpool-United-lag

– Det er bra at vi klarer å slå også det mest defensive laget jeg har spilt mot. Det er jo en fin ting, sa han.

VG kommer tilbake med mer!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder