JUBEL I MAI: Edwin Gyasi og trener Trond Fredriksen feirer scoring i 2-0-seieren over Sandefjord den 21. mai. Foto: Svein Ove Ekornesvåg NTB scanpix

Aalesund-spiller nektes å trene med laget

Edwin Gyasi (26) har brutt interne regler i Aalesund. Nå må en av klubbens beste spillere trene for seg selv.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Det skriver Aalesund på sin hjemmeside. Der opplyser de at Gyasi skal trene på egenhånd resten av uka og at han ikke er med i kamptroppen til søndagens treningskamp mot Hødd.

Ifølge Sunnmørsposten skal Gyasi ha kommet for sent tilbake fra ferie, og møtte ikke opp på onsdagens trening. Torsdag ble han nektet å trene sammen med lagkameratene.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

Det er andre gang i år at 26-åringen blir utestengt fra Aalesunds treningsøkter. I januar fikk han ikke være med på øktene i en ukes tid, fordi trener Trond Fredriksen mente han fokuserte for mye på at han var ønsket av utenlandske klubber.

Agent om AaFK-leder: – Vendattaen hans kan gjøre at Mos drar

Mot Brann scoret Gyasi et vanvittig mål i sluttminuttene. Sivert Heltne Nilsen mente det var et sleivspark. Her kan du dømme selv:

En av «poengplukkerne»

Kun Mostafa Abdellaoue har flere målpoeng enn Gyasi så langt denne sesongen for Aalesund. Nederlenderen har levert tre målgivende pasninger, i tillegg til å score tre mål for laget som er nummer åtte i Eliteserien.

– Det er en intern sak. Vi har snakket med spilleren og situasjonen er avklart, sier sportslig leder i Aalesund, Bjørn Erik Meland, til hjemmesiden.

Overfor VG opplyser Meland at avgjørelsen om at Gyasi skal trene på egenhånd ble tatt torsdag, dagen etter at Aalesund hadde sin første trening etter sommerferien.

AAFK-toppscorer: Vraker tilbud fra utlandet

Fra og med mandag skal Gyasi trene med laget igjen og det blir ingen flere konsekvenser for den 26 år gamle kantspilleren.

AaFK-lederen ønsker imidlertid hverken å kommentere mer om grunnen til utestengelsen, eller si noe om Gyasi har vært involvert i interne uoverensstemmelser tidligere i sin AaFK-karriere.

Før ferien: «Mos» og Gyasi ble for mye for Sandefjord

Sjekk Gyasi hamre inn matchvinnerscoringen mot Viking på fotballens festdag:

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30215472314168
2Bodø/Glimt30159664442054
3Rosenborg301410653411252
4Odd3015784540552
5Viking30138955421347
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder