JUBEL: Ryan Sessegnon jubler for seier mot Sheffield Wednesday den 7. april i år. Foto: ED SYKES / X03816

Stortalentet etter historisk nominasjon: – Galskap

Om du ikke allerede har gjort det, så merk deg navnet Ryan Sessegnon.

Artikkelen er over ett år gammel

• Her er fredagens oddstips

Han er ikke mer enn 17 år gammel, men har allerede rukket å skape seg et navn i britisk fotball.

Fulham-spilleren er kåret til Årets spiller i Championship, men kanskje enda større: Ryan Sessegnon er den første som ikke spiller i den øverste engelske divisjonen som er nominert til PFA-prisen Årets unge spiller.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Om han vinner eller ikke, får han vite søndag 22. april, men han må nok avfinne seg med å være underdog. Han kjemper mot Harry Kane, Marcus Rashford og Manchester City-trioen Ederson, Leroy Sané og Raheem Sterling, alle langt mer profilerte spillere.

les også

Tidligere storscorer håper å se Torres tilbake i Premier League

– Det er galskap å være nominert med de spillerne, og jeg er bare glad for å være i samme kategori som dem, sier Sessegnon ifølge The Guardian om den historiske nominasjonen.

Den hurtige vingen har scoret 14 mål på 43 kamper denne sesongen og har vært en stor bidragsyter til at Fulham kjemper en innbitt kamp om direkte opprykk. Laget ligger én plass og ett poeng bak Cardiff på 2. plass, men har spilt én kamp mer.

Dersom Ryan Sessegnon, Stefan Johansen & Co. ikke makter å passere dem, må Fulham ut i playoff om den siste Premier League-plassen. Fulham har tre kamper igjen å gjøre det på.

– Det ville betydd alt å gå opp med Fulham. Det er det laget som har gjort meg proff og gitt meg en sjanse, sier 17 år gamle Sessegnon.

Han har vært i klubben siden han var åtte år gammel og har en tvillingbror som ennå er i akademiet. Selv takker spilleren manager Slavisa Jokanovic for suksessen, men er usikker på om han er klar for å ta steget helt opp ennå.

les også

Kontroversielle Grealish inspireres av familietragedie

– Drømmen min er å spille Premier League med Fulham. Vi er så nære målstreken, og jeg har bare lyst til å passere den. Men jeg vet ikke (om jeg tar nivået i Premier League). Jeg tror ikke man kan si det sikkert før man faktisk spiller der, sier han.

VGs tips: Under 2,5 mål.

Både Millwall og Fulham har vært helt fantastiske i 2018. Millwall har bokført 11–6–0 på 17 siste ligamatcher, og Fulham står med 16–5–0.

Begge London-klubber har motivasjon så det holder. Vertene jobber for å sikre playoff-plassen sin. Og tabelltreer Fulham håper på å overta tabelltoer Cardiffs automatiske opprykksplass.

Med så mye på spill og lagenes gode form kjører vi et under 2,5 mål-spill til 1,93 i odds. Oddsspillet må kombineres. Spillestopp er kl. 20.40 og kampen vises på Viasport 3.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder