Norge - Ukraina 0-1 (0-0)

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL
VG:s terninger viser 4 prikker

Les referat og se bilder

NORGE
System: 4-5-1

Frode Olsen 5
Sjanseløs på scoringen til Sjevtsjenko. Ellers hadde han god kontroll på det sleipe føret. Pluss for gode utspill.

Christer Basma 4
Ikke av samme klasse som mot Wales. Innleggene var for svake, og han ble ikke noe farlig angrepsvåpen for Norge. Mistet posisjonen sin, og skapte rom for Ukraina i 2. omgang.

Henning Berg 5
Sterk 1. omgang. Men mistet ballen på midtbanen forut for Ukrainas scoring, og har en miss som nær fører til 0-2. Veldig nær utligning på heading i 2. omgang.

Ronny Johnsen 5
Lot Sjevtsjenko slippe inn bak ryggen på seg, og avgjøre kampen. Forsøkte seg fremover på banen, og gir angrepet støtte. Stort sett trygg i midtforsvaret.

André Bergdølmo 4
Åpnet veldig bra, og god støtte på venstresiden. Men innleggene hadde ofte gal adresse på. Gjorde en skummel feil som ga Ukraina gratissjanse.

Steffen Iversen 5
Hevet seg fra kampen mot Wales. Vant nesten alt i luftrommet, og flikkene hans skulle gitt bedre uttelling. Burde avsluttet selv i ønskeposisjon i 1. omgang.

Øyvind Leonhardsen 3
På det søkkvåte underlaget fikk en middelmådig tekniker som Leo kjempetrøbbel. Slet med både pasninger og mottak. Hadde Norges første sjanse, men skuddet ble reddet ganske enkelt.

Eirik Bakke 4
Åpnet brukbart, men falt veldig etterhvert. Valgte ofte vanskelige og mislykkede løsninger. Har ikke svart til forventningene som sentral midtbanemann.

Erik Mykland 6
Blant de beste på Norge igjen, men noen feil trekker ned. Forsøkte og sto på. Svakere utover i kampen. Preget av alt det utenomsportslige bråket?

Roar Strand 4
Trakk for ofte inn i midten som flankespiller. Løp mye, men slet også med nøyaktigheten. Burde scoret på returballen fra keeper tidlig i andre omgang.

Ole Gunnar Solskjær 6
Hadde tre gode avslutninger som fort kunne gått i mål. Sto voldsomt på og vant mange dueller. Virker å være i slag, men så var det dette med scoringene da...

Tore Andre' Flo 4
Var frisk og vant mange dueller de første minuttene han spilte. Sloknet etterhvert. Kom ikke til noen avslutninger.

Sum 12 mann: 55
Sum 11 mann: 52

SLIK SPILTE UKRAINA
System: 4-3-3
Aleksandr Sjovkovskij 4
Oleg Lusjnij 5
Vladislav Vasjtsjuk 4
Aleksandr Golovko 5
Andrej Nesmatsjnij 5
Sergej Popov 3
Andrej Gusin 4
Jurij Dmitrulin 4
Sergej Rebrov 4
Andrej Vorobej 6
Andrej Sjevtsjenko BB 7
Artem Jasjkin 4
Sum 12 mann: 55
Sum 11 mann: 52

Vurdert av Knut Espen Svegaarden og Bjørn Arne Johannessen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder