VIL BORT: Isabell Herlovsen forsøker å forlate Vålerenga, men har så langt ikke lyktes med det. Foto: Ole Kristian Strøm / VG

Kilder til VG: Herlovsen-konflikten har blusset opp igjen

Fredag ettermiddag var det kun detaljer som skilte Isabell Herlovsen (30) fra å bli Kolbotn-spiller. Men fredag kveld får VG opplyst at den betente konflikten med Vålerenga har tatt en ny vending.

VG får opplyst fra flere uavhengige kilder at partene Vålerenga, Kolbotn og Isabell Herlovsen alle har forlatt Kolbotn, uten å bli enige om en avtale. Det var i utgangspunktet snakk om en utlånsavtale for 2019-sesongen, men den står nå i fare.

Ifølge VGs kilder, er stridens kjerne nå at Vålerenga ønsker at Herlovsen skal skrive under på at hun påtar seg ansvaret for konflikten med VIF-trener Monica Knudsen. Dette skal Herlovsen ha avslått, fordi hun ikke ønsker å skrive under på noe hun ikke mener er rett, får VG opplyst.

– Stemmer ikke, skriver daglig leder i Vålerenga, Morten Grødahl, i en melding, uten å komme med mer informasjon.

Han ønsker ikke å utdype hvorfor det ikke ble en avtale fredag kveld. Daglig leder i Kolbotn, Einar Engedahl, sier at klubben ikke kommer til kommentere noe rundt overgangen fredag kveld. Det samme sier Herlovsens agent.

Herlovsen bestod den medisinske sjekken på Kolbotn, og en løsning virket nær.

– Det er veldig deilig, og jeg er utrolig lettet og glad. Det har vært en tøff periode, og jeg kjente at jeg var ganske tom på slutten nå, sa Isabell Herlovsen til NRK - men tok kanskje seieren på forskudd.

Konflikten mellom Herlovsen og Vålerenga har pågått i lang tid, og Herlovsen ble sykmeldt etter konflikten med VIF-trener Monica Knudsen. Forholdet mellom de to skal ha vært iskaldt.

les også

VIF nekter Herlovsen å dra på landslagssamling: -Iskaldt

I verste fall kan konflikten ende med at Herlovsen legger skoene på hyllen – noe hun selv ville foretrekke, fremfor å returnere til Vålerenga:

Herlovsen har den siste tiden trent på egen hånd med pappa Kai Erik. Vålerenga har tidligere nektet Herlovsen å dra på landslagssamling.

– Jeg vil gjerne bli med til VM og jeg føler jeg har flere gode år igjen på fotballbanen, men slik situasjonen er i Vålerenga så ønsker jeg ikke å dra tilbake. Hvis ikke Vålerenga kommer til enighet med en annen klubb, så har jeg ikke noe annet valg enn å legge opp, har Herlovsen tidligere sagt til VG.

les også

Alle håper på en løsning for Herlovsen: – Trist og synd

Røa skal også ha vært interessert i å hente den norske landslagsspissen, men Vålerenga skal ha krevd for mye penger. Også en utlånsavtale til svenske Djurgården skal ha falt gjennom.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder