TOPPER: Ole Gunnar Solskjær kan med enorm glede titte bort på «Solskjær-tabellen» og se at han har fått en luke ned til Tottenham. Foto: Bildemontasje

Nå kan du sette penger på «Solskjær-tabellen»

Det skapte mye oppmerksomhet da VG lanserte «Solskjær-tabellen» før nyttår. Nå tilbyr Norsk Tipping odds på den omstridte tabellen.

– Siden Ole Gunnar Solskjær tok over som Manchester United-manager rett før jul har det vært elleville tilstander i norske sportsredaksjoner, skriver Norsk Tipping i sin lansering.

Dekningen i norske medier har fått flere til å reagere. Idrettssosiolog, førsteamanuensis ved NTNU, Dagbladet-spaltist – og Liverpool-supporter, Arve Hjelseth, mente blant annet at Solskjær ikke samler fotballfolket.

les også

Solskjær møter tidligere lagkamerat: – Han gjør et helvetes inntrykk

Heller ikke i sosiale medier «Solskjær-tabellen» upåaktet hen.

– Husk å puste i jula, tvitret Eurosport-profilen Jonas Bergh-Johnsen ironisk.

Og han var heller ikke den eneste.

I forbindelse med kritikken fra Arve Hjelseth ble dekningen av Ole Gunnar Solskjær forsvart av både NRK, TV 2 og VG.

– Verdens trolig største fotballklubb ansetter verdens trolig mest kjente nordmann til å lede dem. Det er en enorm nyhet, og slår ut på alle kriteriene på det VG skal skrive om, svarte sportssjef i VG, Øyvind Brenne.

Etter seieren over Newcastle troner Ole Gunnar Solskjær alene på toppen av den omstridte «Solskjær-tabellen».

les også

Agüero-marerittet fortsetter for Liverpool - tittelkampen i fyr

I skrivende stund tilbyr Norsk Tipping 5.00 i odds på at nordmannen topper den nevnte tabellen etter siste serierunde 12. mai.

Liverpool er favoritter med 2.25 i odds, mens Manchester City får 2.50. Det betyr at Norsk Tipping holder Manchester United som tredjefavoritt, foran Tottenham, Chelsea og Arsenal.

For ordens skyld: VG og Norsk Tipping har et kommersielt samarbeid, men Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder