TOPPER: Ole Gunnar Solskjær kan med enorm glede titte bort på «Solskjær-tabellen» og se at han har fått en luke ned til Tottenham. Foto: Bildemontasje

Nå kan du sette penger på «Solskjær-tabellen»

Det skapte mye oppmerksomhet da VG lanserte «Solskjær-tabellen» før nyttår. Nå tilbyr Norsk Tipping odds på den omstridte tabellen.

– Siden Ole Gunnar Solskjær tok over som Manchester United-manager rett før jul har det vært elleville tilstander i norske sportsredaksjoner, skriver Norsk Tipping i sin lansering.

Dekningen i norske medier har fått flere til å reagere. Idrettssosiolog, førsteamanuensis ved NTNU, Dagbladet-spaltist – og Liverpool-supporter, Arve Hjelseth, mente blant annet at Solskjær ikke samler fotballfolket.

les også

Solskjær møter tidligere lagkamerat: – Han gjør et helvetes inntrykk

Heller ikke i sosiale medier «Solskjær-tabellen» upåaktet hen.

– Husk å puste i jula, tvitret Eurosport-profilen Jonas Bergh-Johnsen ironisk.

Og han var heller ikke den eneste.

I forbindelse med kritikken fra Arve Hjelseth ble dekningen av Ole Gunnar Solskjær forsvart av både NRK, TV 2 og VG.

– Verdens trolig største fotballklubb ansetter verdens trolig mest kjente nordmann til å lede dem. Det er en enorm nyhet, og slår ut på alle kriteriene på det VG skal skrive om, svarte sportssjef i VG, Øyvind Brenne.

Etter seieren over Newcastle troner Ole Gunnar Solskjær alene på toppen av den omstridte «Solskjær-tabellen».

les også

Agüero-marerittet fortsetter for Liverpool - tittelkampen i fyr

I skrivende stund tilbyr Norsk Tipping 5.00 i odds på at nordmannen topper den nevnte tabellen etter siste serierunde 12. mai.

Liverpool er favoritter med 2.25 i odds, mens Manchester City får 2.50. Det betyr at Norsk Tipping holder Manchester United som tredjefavoritt, foran Tottenham, Chelsea og Arsenal.

For ordens skyld: VG og Norsk Tipping har et kommersielt samarbeid, men Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder