FAIR PLAY: Tom Nordlie nekter for å ha noe med ballguttene å gjøre og sier at han er opptatt av fair play. Foto: Borgen, Ørn E. / NTB scanpix

Nordlie slår tilbake mot anklager om usportslighet: – Fullstendig feil

Skeid-trener Tom Nordlie blir anklaget for å ha påvirket ballguttene til deres fordel av Brattvåg-trener Karl Oskar Fjørtoft. Det benekter Nordlie.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Jeg har aldri hatt noe med ballgutter gjøre. Det er bilder på Twitter som viser at påstanden er feil. Vi har minst gule kort sammen med KFUM og jeg er opptatt av fair play. Jeg er også opptatt av å vinne, men der går grensen, sier Nordlie til VG.

les også

Nils Arne Eggen refser Steffen Iversen: - Øv deg, min kjære Steffen

Det var Sunnmørsposten som omtalte saken først. Da Brattvåg reduserte til 1–2 og jaktet utligningen sist søndag, mener Fjørtoft at tempoet på ballguttene falt.

– Jeg snakket lenge med Tom etter saken var ute. Han sa han ikke hadde noe med det å gjøre. Da stoler jeg på det. Det virket som at de var ballgutter i første omgang, mens jeg løp og hentet baller i andre omgang, sier Fjørtoft.

Denne ballgutten skaper latter:

– Fullstendig feil

– Det er fullstendig feil. Bare tull. Vi har en god tone, men det stemmer ikke. Faktisk har jeg vært med i Europacupen i LSK hvor ballguttene har kastet ballen oppover på tribunen når vi ville gå i angrep. Mens andre ganger i våre kontringer kastet dem ballen ut, svarer Nordlie.

Skeids arrangementssjef Jahn Tore Green, som har ansvar for ballguttene, benekter også at Nordlie hadde noe med dem å gjøre.

– Det er jeg som leder dem og Nordlie har aldri pratet direkte til ballguttene, eller bedt meg om å gjøre noe med dem. Slik holder vi ikke på i Skeid, sier Green.

les også

Stort tips: Slik ender 2. divisjon

Pluss content

Fjørtoft kjøper Nordlies svar. Han tror heller ikke ballguttene hadde noe påvirkning på kampen.

– Nei da, det hadde ikke noe med det å gjøre. Skeid vant kampen fullt fortjent. All ære til dem. De er det beste laget og rykker nok opp, sier Fjørtoft.

Her blir ballgutten kastet over reklameskiltet:

På vei mot opprykk

Fire runder før slutt har Skeid stø kurs mot opprykk til OBOS-ligaen. De har åtte poeng ned til Egersund og Hødd med 12 poeng igjen å spille om.

– Alle sier det er klart, men jeg tror Egersund vinner resten av kampene sine. Vi må nok vinne to av våre siste kamper, sier Nordlie.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder