PÅ UTGÅENDE: Aaron Ramsey er på utgående kontrakt i Arsenal. Nylig var Mesut Özil (t.v.) i samme situasjon. Foto: JOHN SIBLEY / Reuters

Arsenal får krass kritikk: – De har mistet all kontroll

Idet midtbaneprofil Aaron Ramsey (27) er på vei bort fra klubben, får Arsenal kritikk for sin håndtering av spillernes kontrakter.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det har blitt en gjennomgangsmelodi i Arsenal at klubben havner i tidsnød når det kommer til spillernes kontrakter. I fjor forlot Alexis Sánchez klubben i januar til fordel for Manchester United fordi han var på utgående kontrakt. Mesut Özil signerte til slutt, i februar, en ny avtale med en voldsom lønnsøkning.

Gårsdagens hovedtips til 2,10 i odds gikk inn – les våre ferskeste vurderinger her!

Nå gjelder det Ramsey, den walisiske midtbanespilleren som har vært Arsenal-spiller i ti år, men som neppe kommer til å være det særlig mye lengre. 27-åringens kontrakt går nemlig ut til sommeren, noe som betyr at han i januar kan begynne å forhandle med andre klubber om en sommerovergang.

les også

Høytflygende Arsenal vant sin fjerde strake – Evertons marerittrekke fortsetter

Ifølge BBC var Arsenal og Ramsey nylig i forhandlinger om en ny fireårskontrakt, men Arsenal skal ha trukket tilbudet tilbake, uten at noen av partene har ønsket å avsløre hvorfor. Ifølge The Guardian har det gått rykter om at det har kommet et gigantbud fra Kina på Ramsey, som skal ha ønsket seg en betydelig lønnsøkning i London-klubben. Trolig ender det hele med at waliseren forlater klubben uten at de får noen overgangssum igjen for det.

Her er supermålet fra midtuken som du bare se:

Wales-profil: – Forstår det ikke

Nå får Arsenal krass kritikk for sin håndtering av spillerkontrakter.

– Jeg forstår det ikke, sier Ramseys landsmann og tidligere Wales-spiss Dean Saunders til Talksport.

– Ramsey har vært i Arsenal i ti år, og de har klart å la kontrakten hans løpe ut. Og det gjelder ikke bare ham, det skjedde med både Özil og Sánchez. De har mistet all kontroll som klubb så fort spilleren kan se sluttstreken på kontrakten sin, sier Saunders.

les også

Mener United burde selge Alexis Sánchez: – Fortjener ikke en plass

Ramsey har blitt koblet til flere Premier League-klubber – inkludert Chelsea, Liverpool og Manchester United – samt italienske Juventus.

– Arsenal klarte å beholde Özil, men det kostet dem en vanvittig formue, og nå skjer dette. Spillerne banker på døren og sier «hvis han fikk det, hva får jeg da?» Lønnsstandarden har gått opp. Det er som et pokerspill nå, men Arsenal har mistet makten. Ramsey og agenten hans har makten nå, for de kan bare la kontrakten hans løpe ut og forlate klubben for ingenting, sier Saunders.

Slik lekte Arsenal-stjernene seg videre i ligacupen:

VGs tips: Ny Arsenal-opptur

Etter to tap på sesongens to første kamper har Arsenal virkelig funnet flyten under Unai Emery: Seks seirer på de seks siste kampene får fansen på Emirates til å glise, og lørdag ettermiddag burde det være muligheter for mer moro.

Tipster gir deg ferske oddstips hele helgen – les våre ferskeste vurderinger her!

Watford kommer på besøk, et lag Arsenal har slått fire av de fem siste gangene de har kommet på besøk, og et lag som kun har vunnet én gang på sine 14 siste bortekamper i Premier League.

Vi anbefaler et spill på Arsenal-seier med 0–1 i handikap til 1,88 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 15.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder