Elyounoussi-lagkamerat brakk beinet etter skrekktakling

(AIK-Örebro 2–0) Tarik Elyounoussi scoret da AIK tok seg videre i cupen, men det havner i skyggen av de grusomme bildene da lagkameraten Jesper Nyholm brakk beinet.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Nyholm prøvde å komme først på en ball i duell med gjestenes Michael Omoh. Sistnevnte kom for sent inn og tråkket i stykker beinet til Nyholm. Ankelen brakk tvers av.

– Vi så jo med en gang at beinet var i feil stilling. Slikt unner man ingen spiller. Det er fryktelig leit, sa Örebro-spiller Michael Almebäck til C More.

Omoh ble utvist for taklingen og var svært lei seg for det han hadde gjort.

– Alle minne tanker er hos «Jeppe» nå. Den her seieren tilegner vi han, sier lagkamerat Alexander Milosevic ifølge Fotbollskanalen.

VRIR SEG I SMERTE: Jesper Nyholm i tydelige smerter etter beinbruddet. Foto: Henrik Montgomery/TT / TT NYHETSBYRÅN

les også

Ekspertene vil ha Zahid, men Lagerbäck sier nei: – Vet ikke hva jeg skal tenke

AIK ledet allerede 1-0 etter at Elyounoussi i det 12. minutt omsatte Robert Lundströms innlegg i scoring via stolpen. Se målet til Elyounoussi i videoen øverst.

Tidligere tirsdag ble han tatt ut i Lars Lagerbäcks første landslagstropp for året.

AIK kontrollerte stort sett kampen i overtall, men keeper Oscar Linnér måtte ta fram en matchvinnerredning da Kennedy Igboananike holdt på å utligne mot gamleklubben. På overtid fastsatte innbytter Stefan Silva resultatet til 2-0.

Elyounoussi spilte hele kampen for AIK, som møter Djurgården i lokaloppgjør i semifinalen søndag. Lørdag spiller Östersund mot Malmö i den første semifinalen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder