GODE FIENDER: John Carew og Ane Dahl Torp i «Heimebane». Foto: Marius Myklebust / NRK

Kan du slå «Heimebane»-Ane i VGs Fantasy-kjendisliga?

I NRK-serien «Heimebane» leder Ane Dahl Torps karakter Helena Mikkelsen den fiktive vestlandsklubben Varg IL. Nå utfordrer hun deg i Eliteserien Fantasy.

– Her får vi helt andre rammebetingelser enn vi har i Varg, målet er seier, kommenterer Ane Dahl Torp om sin deltakelse i VGs kjendisliga.

I NRKs dramasatsing til 70 millioner kroner, «Heimebane», spiller Ane Dahl Torp rollen som Norges første kvinnelige fotballtrener for et herrelag på toppnivå.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

Nå har hun gjort som over 26 000 andre og registrert et lag i Fantasy Eliteserien, hvor hun blant andre konkurrerer mot landslagsprofilene Sander Berge, Rune Almenning Jarstein og Alexander Sørloth i VGs kjendisliga (som ikke er fullsatt helt enda).

Registrer ditt lag her!

Det blir en ny utfordring for den 42 år gamle skuespilleren, som forhåpentligvis drar nytte av all fotballkunnskapen hun tilegnet seg gjennom research før innspillingen av serien.

– Jeg kunne jo tilnærmet ingenting om fotball, så kompetansenivået er hevet med flere hundre prosent, mener Torp, som «hatet fotball» før serien.

les også

TV-anmeldelse «Heimebane»: Lagseier

Hun får også bryne seg på håndballspilleren Camilla Herrem, som er regjerende mester etter at hun gikk til topps i fjorårets kjendisliga i Fantasy Eliteserien.

Bernt Hulsker sier at han med sin andreplass egentlig var den rettmessige vinneren.

– Jeg vant jo egentlig. Camilla fikk hjelp av mannen hennes i fjor, så i år vurderer jeg også å hente inn hjelp. Jeg kan ikke si hvem, men det blir et tungt navn, sier Hulsker.

Se hvordan Herrem forklarte suksessen underveis i fjorårets liga:

I år som i fjor er det én mann som peker seg ut som det aller mest populære valget i Fantasy Eliteserien.

les også

Dette er Eliteserie-profilenes beste Fantasy-tips

Fristen for å registrere sitt lag til første runde av årets eliteserie er lørdag 10. mars klokken 17.00.

Det lureste er imidlertid å registrere laget allerede nå. Man kan nemlig endre så mye man vil på laget helt frem til fristen.

I NRK-serien «Heimebane» holder karakteren Helena Mikkelsen kortene tett til brystet når hun stenger treningen for pressen uken før seriestart.

Heller ikke i Eliteserien Fantasy vil hun avsløre vinneroppskriften på forhånd.

les også

Slik er nye Eliteserien Fantasy

– Uten «trenerteamet» mitt er jeg lite verdt, og kommer til å styre Fantasy-laget på samme måte som jeg styrer fantasilaget Varg - med påholden penn, for å si det sånn, svarer Torp på spørsmål om hun kommer til å søke assistanse.

I mellomtiden kan du ta imot gode tips fra VGs eksperter her:

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder