24 mill. for Carew

Vålerenga og Rosenborg er i følge TV2 enige om en 24-millioners overgang for spissjuvelen John Carew. Men enkelte detaljer gjenstår, og i kulissene lurer italienske Perugia.

Publisert:

Vålerenga får også Børge Hernes og Morten Pedersen i leie ut inneværende sesong.

- Avtalen er god for oss. I tilleg til summen for Carew får vi erstattet Hai Ngoc Tran og Bjørn Viljugrein som er langtidsskadet, sier VIF-leder Jon H. Nordbrekken, som ikke vil bekrefte salgssummen overfor VG Nett.

Perugia-henvendelse

Den italienske Serie A-klubben Perugia meldte seg i løpet av helgen på i kappløpet om John Carew, og Nordbrekken innrømmer at han synes henvendelsen fra italienerne er spennende.

- Det er absolutt interessant med Perugia. Henvendelsen virker seriøs, og de har allerede vært på banen for å avtale et møte. På den annen side kommer nok henvendelsen derfra for sent, sier en tydelig sliten VIF-leder.

Før overgangen kan bli klar må styrene i Rosenborg og Vålerenga godkjenne avtalen, og John Carew må bli enig med RBK om sin personlige kontrakt. Hovedpersonen selv sa til NRK tirsdag at det er sannsynlig at han havner i Rosenborg.

- Men hvis det kommer en annen klubb på banen nå må jeg vurdere litt. Det er det eneste som kan komme i veien nå, sa Carew.

Nei til Lange?

Rune Bratseth var sammen med styreformann Knut Skoglund Rosenborgs forhandler i tirsdagens møte mellom de to klubbene. På den andre siden av forhandlingsbordet satt VIF-leder Jon H. Nordbrekken og styreformann i VIF Fotball ASA, Morten Grødahl. De to klubbene møttes på en restaurant i Drammensveien i Oslo.

Hvis Vålerenga-styret onsdag blir enige om å la John Carew gå til Rosenborg, er det mye som tyder på at Rosenborg dropper kjøpet av Tromsøs Rune Lange.

- Det er stor sjanse for at vi ikke kommer til å kjøpe Rune Lange hvis det skjer, bekreftet Bratseth.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder