VARM MOTTAKELSE: Alanzinho ble hyllet allerede ved ankomst Tyrkia. Brasilianeren har siden slitt med å finne seg til rette i Trabzonspor. Foto: Trabzonspor

Sambashow av Alanzinho

(VG Nett) (Ankaraspor - Trabzonspor 0-2) Alanzinho har debutert for Trabzonspor. Og danset samba for fansen.

Vidar Enerstvedt
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL


Dagbladet skriver at Alanzinho gjorde en god figur i de 22 minuttene han fikk spille. Og etterpå ble han hyllet av både medspillere og supportere. Brasilianeren svarte med å danse samba.

- Alanzinho kommer til å bli en viktig spiller for oss. Men først må han bli bedre kjent med de andre på laget. Naturligvis tar det litt tid å tilpasse seg spillestilen til Trabzonspor, sier trener Ersun Yanal ifølge Dagbladet.

Les også:Japansk prøvespiller imponerte Jönsson

Alanzinho har fått en eksepsjonell mottakelse etter overgangen verdt 36 millioner fra Stabæk. Da han landet i sitt nye hjemland tidligere i uka ble han møtt av haugevis av syngende supportere med bengalske lys.

- Oh my God! Crazy, var brasilianerens første reaksjon.

Noen få dager senere fikk han altså debutere.

VGD:Leserne diskuterer Alaanzinho-overgangen

Trabzonspor ledet 1-0 da Alanzinho entret banen og 16 minutter før slutt økte Umut Bulut til 2-0 for bortelaget, som ligger på andreplass i den tyrkiske ligaen.

På fredag for Alanzinho trolig sin hjemmedebut når Trabzonspor tar imot Akaragücü. Det er duket for mer Alanzinho-hysteri.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder