TRENTE IKKE: Det er fremdeles usikkert om Michael Ballack går glipp av EM-finalen eller ikke. Foto: AP

Tysk avis: - Ballack er i 11'eren

WIEN (VG Nett) Siste nytt fra den tyske leiren, fire og en halv time før EM-finalen starter: Landslagssjef Joachim Löw planlegger utifra at Michael Ballack (31) kan spille.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL


LIVE 20.45:Tyskland - Spania

«Håp for landslaget, håp for fansen», skriver Bild Zeitung, som knapt har bommet på en eneste lagspekulasjon under EM. Nå slår avisen fast at Ballack trolig er i førsteoppstillingen klokken 20.45.

Nettmøte:- Mister selvtillit uten Ballack

Tidligere i dag fortalte samme avis at Ballack heller ikke trente, da det tyske laget hadde en rolig økt klokken 11.30 i formiddag. Den tyske kapteinen sliter med en leggskade han pådro seg etter en duell med Hamit Altintop i semifinalen mot Tyrkia.

Landslagssjef Joachim Löw uttaltte i går kveld at sjansen ikke var store for at Ballack er på banen i kveld.

Les også:Ballack trente ikke i formiddag

Men det medisinske apparatet jobber akkurat nå knallhardt for å stable Ballack på beina. Kanskje tas ikke den endelige avgjørelsen før på oppvarmingen, i så fall ETTER at Tyskland offentliggjør sin første-ellever.

VG Nett-leser:«Ballack er en herlig fotballspiller som jeg unner et EM-gull på det sterkeste.»Diskutér!

Nå tyder det meste altså på at Ballacks skade ikke er alvorligere enn at han kan komme til å prøve å starte finalen- Spørsmålet er selvsagt hvor mye han er satt tilbake.

Les også:Dette spår de om EM-finalen

Legenden Franz Beckenbauer bruker ikke akkurat små bokstaver når han skal omtale hva et Ballack-frafall vil bety:

- Han er nøkkelen til seier for Tyskland, Han er lederen, det er han som "dikterer" hvordan vi skal spille.

- Det vil være en katastrofe om vi mister han. Da kan vi bare håpe at resten av laget får en slags "trass-reaksjon", og at spanjolene vil undervurdere oss, sier Beckenbauer.

En karantene gjorde at Michal Ballack mistet VM-finalen i 2002, etter at han først pådro seg gult kort i semifinalen mot Sør-Korea, for deretter å score det avgjørende 1-0-målet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder