BRACE YOURSELVES: Sommervinduet kommer. Og skal man tro rapportene, kan Ole Gunnar Solskjær være i ferd med å ta en skikkelig opprydning i stallen. Foto: Bradley Collyer / EMPICS Sport

Britiske medier: Disse kan være ferdige i Manchester United

Mye skal forandres når Manchester United ønsker en «ny start». Så mange som seks-syv spillere kan forsvinne fra Ole Gunnar Solskjærs tropp før neste sesong, ifølge flere britiske medier.

Engelske journalister virker samstemte: Solskjær skal være på jakt etter en rekke forsterkninger, men før det skal klubben kvitte seg med en rekke «problemer».

Den oppfatningen deles av United.no-journalist Eivind Brennhovd Holth.

– Stallen har vært for stor ganske lenge. Det har vært spillere der som man rett og slett ikke har trengt, sier Brennhovd Holth.

– Vi kommer til å gjøre business i sommer, sa Solskjær selv på sin første pressekonferanse som permanent Manchester United-manager.

les også

Nå slipes knivene, Solskjær

Ifølge den vanligvis velinformerte The Telegraph-journalisten James Ducker, er disse på listen over mulige forsterkninger:

  • Jadon Sancho (19) – Ving, Borussia Dortmund.
  • Aaron Wan-Bissaka (21) – Back, Crystal Palace
  • Kalidou Koulibaly (27) – Midstopper, Napoli
  • Raphaël Varane (25) – Midtstopper, Real Madrid
  • Declan Rice (20) – Defensiv midtbanespiller, West Ham
  • Saúl Ñíguez (24) – Sentral midtbanespiller, Atlético Madrid

Dette er navn som går igjen i en rekke britiske medier, blant andre Manchester Evening News.

Listen på spillere som er på vei ut er imidlertid minst like lang, og ifølge United-legenden Ryan Giggs, kan Solskjær være nådeløs.

– Hvis Ole ser en i dagens United han mener ikke passer, er det over og ut, uansett hvem det måtte være, sier Ryan Giggs til den ferskeste utgaven av medlemsbladet til Manchester Uniteds skandinaviske supporterklubb, United-Supporteren.

Disse kan være på vei vekk

Det virker svært lite trolig at klubbkapteinen Antonio Valencia og backkollegaen Matteo Darmian får fornyet sine kontrakter, som utløper til sommeren, ifølge britiske medier. Solskjær har selv bekreftet at Valencia trolig forsvinner.

Heller ikke Marcos Rojo (kontrakt til 2021), som kun har startet to kamper denne sesongen, later til å ha en fremtid i klubben.

les også

«Urovekkende» Pogba slaktes – slik svarer Solskjær

– De virker ferdige, mener Eivind Brennhovd Holth.

I tillegg virker det å være sprik i forhandlingene mellom klubben og spanjolene Ander Herrera og Juan Mata, skal man tro rapportene. Kontraktene til de to løper ut etter sesongen.

PÅ VEI UT: Juan Mata og Ander Herrera blir tatt av til fordel for Jesse Lingard og Andreas Pereira i hjemmekampen mot Watford. Skal vi tro rapportene, kan begge også være på vei ut stadionportene på Old Trafford på mer permanent basis. Foto: ANDREW YATES / REUTERS

United skal angivelig ikke være villige til å gi Mata mer enn ett års forlengelse av kontrakten, slik 30-åringen selv ønsker, mens Herrera ifølge rapporter krever 200 000 pund og blir sterkt koblet til PSG.

– Ander Herrera er en spiller de fleste United-supportere ønsker å beholde. Jeg vil si at det nesten er tjenesteforsømmelse om han forsvinner. Det kommer til å bli dyrt om de skal finne en like god spiller, sier Brennhovd Holth.

«Problemet» Alexis Sánchez

Blant dem som følger Manchester United aller tettest, er den engelske journalisten Andy Mitten. Svært få sitter på mer troverdig informasjon enn United We Stand-redaktøren. Ifølge Mitten, skal lønnsstrukturen United har skapt, ha laget flere problemer i forhandlingene.

– Alexis Sánchez sin lønn har allerede skapt utfordringer og vil skape ytterligere problemer om ledelsen gir etter for andre spillere, hevder Mitten i sin spalte på United.no, som er oversatt til norsk bak betalingsmur.

les også

Solskjær får trolig sportsdirektør: – Avgjørelsene vil være opp til manageren

– Alexis Sánchez er nøkkelen. Han sitter på en lønn som kan frigjøre midler til en del forsterkninger, sier Brennhovd Holth.

En av spillerne som også skal sitte på gjerdet i lønnsforhandlingene, er keeperstjernen David De Gea, som har kontrakt til sommeren 2020.

– Det er snakk om at han venter på topp fire, så i så fall ser det dårlig ut. United må bare betale det han krever. Jeg tror han blir, sier Brennhovd Holth.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder