STJERNEBIL: John Arne Riise (24) dro av gårde i sin nye Ferrari etter å ha debutert som TV-skuespiller. Foto: MATTIS SANDBLAD

Riise forsvant i Ferrari

Etter å ha spilt seg selv i episoden «VIP» i TV-komedien «Hos Martin», spant John Arne Riise (24) av gårde fra filmstudioet i sin splitter nye Ferrari verd tre millioner.

ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Akselerasjonen ut av porten og inn i trafikkmaskinen ved Vålerenga-tunnelen var det i alle fall ingenting å si på, sånn «fra null til hundre»-messig.

KASTET SKJORTA: John Arne Riise i kjent stil i bar overkropp i TV-komedien «Hos Martin». Foto: MATTIS SANDBLAD

Den ferske Champions League-vinneren hadde tatt seg helt fri fra fotballen da han i går stilte til prøve og innspilling av episode tre til tredje sesong av TV2s «Hos Martin».

I spann med hans favorittskuespiller Sven Nordin, Nils Vogt, Hege Schøyen, Dagrun Anholt og Svein Harry Hauge spilte Riise inn episoden «VIP», som kommer på skjermen igjen til høsten.

- Det er om å gjøre å holde maska selv og la publikum le, mener Riise. Hans gjesterolle var å spille seg selv. Noe som ifølge ham selv ikke bød på altfor store problemer. På spørsmål om han var nervøs foran prøvene og generalprøven, svarte han klart nei. Det på tross av at han aldri tidligere har stått på en scene, ikke engang i skoleteateret under oppveksten hjemme i Ålesund. Han innrømmer å være en stor fan av TV-komedier som «Hos Martin».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder