UNDER KNIVEN: Ingvild Isaksen opereres i Oslo i morgen i et forsøk på å få skikk på kneet sitt. Foto: Jostein Magnussen

Landslagsprofil må opereres igjen - VM-kvalik ryker

ULLEVAAL STADION (VG) Ingvild Isaksen (29) er på vei hjem til Norge for å operere sitt vonde kne.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Landslagsprofilen, som ble seriemester i Italia med Juventus i helgen, går dermed glipp av resten av Norges VM-kvalifikasjon denne høsten.

– Hun har slitt med problemer med en tidligere kneskade som hun ikke har blitt kvitt. Nå har det gått så langt at man må gå inn og prøve en ny operasjon. Det skjer i morgen i Oslo i samråd med Juventus, sier landslagssjef Martin Sjögren til VG.

Landslagssjefen anslår at Isaksen blir borte fra fotballen i tre-fire måneder.

les også

Mjelde og Chelsea sikret ligatittelen og The Double

– De siste månedene har vært tøffe hvor jeg har forsøkt å komme tilbake fra skade. Resultatene har ikke vært positive, så nå reiser jeg hjem til Norge for nok en operasjon i kneet, skriver Ingvild Isaksen på sin instagram-konto.

Vil ikke gi seg

– Jeg har vært gjennom dette noen ganger før, men likevel er det vanskelig å håndtere. Men jeg har ikke tenkt å gi meg enda. Håper jeg er på banen igjen snart, sier Isaksen.

29-åringen var skadet også under EM-sluttspillet i fjor. Hun kom tilbake fra en hælskade da og fikk sin debut for Juventus i november i fjor.

Hun sto over Norges kvalik-kamp mot Nord-Irland i april, og mister nå også de viktige dobbeltkampene mot Irland, Slovakia og den kampen som trolig blir avgjørende for om Norge går til VM i Frankrike eller ikke, Nederland-kampen 4. september.

Ingrid Ryland (Avaldsnes) er også skadd og må stå over kampene mot Irland 8. og 12. juni.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder