FOTBALLFRELST: Prins William, her fra FA-cupfinalen i 2016. Foto: REUTERS

Avis: Prins William vil kombinere kongelig bryllup og FA-cupfinale

Prins William har planer om å slå to fluer i én smekk den 19. mai. Da planlegger han nemlig å være forlover for sin bror prins Harry og se FA-cupfinalen live på Wembley.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det mener i hvert fall britiske Express å vite.

Tabloidavisen skriver at han er ventet å være forlover når broren Harry gifter seg med Meghan Markle den 19. mai, samme dag som FA-cupfinalen mellom Manchester United og Chelsea spilles.

– Planen til prins William er å være der (på FA-cupfinalen). Ettersom paret gifter seg klokken 12.00 og ikke samles igjen før på kvelden, er det tid for William å rekke avspark 17.30 (18.30 norsk tid) og å returnere til Windsor, sannsynligvis i helikopter, uten å miste noe. Så vidt FA vet, kommer han til å være på FA-cupfinalen, skriver avisen og hekter det på en ikke navngitt kilde i Det engelske fotballforbundet (FA).

Kate og Williams Londonfavoritter

Offisielt har FA ennå ikke uttalt seg, og Kensington Palace (Kate Middleton og prins Williams bolig i London) har enn så lenge heller ikke kommentert hvorvidt William kommer til å rekke kampen.

les også

Mourinho med stikk til kritikerne etter at United sikret cupfinale

De har imidlertid bemerket at de to hendelsene, som finner sted omkring 30 km fra hverandre, «ikke krasjer».

Daily Mail er på sin side usikre på om William rekker finalen. Avisen melder at han istedenfor planlegger å «være der virtuelt» ved å lage en kort video som skal vises på stadion og på TV-skjermen.

Prins William er en ivrig fotballfan og også president i FA. For ikke lenge siden var han sammen med John Carew og så Aston Villa spiller kamp. Det så slik ut:

FA-cupfinalen spilles altså den 19. mai. Der møter José Mourinho og Manchester United portugiserens gamleklubb Chelsea.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder