Molde - Real Madrid 0-1 (0-1)

Målsjanser: 11-5. Molde stadion. T.: 10785. Dommer: Gilles Veissiere, Frankrike - 4 p. Gult kort: R: Helguera. Mål: 0-1 (43) Karembeu. Innbyttere Molde: Dos Santos 45 min. for Fostervold, Schei Lindbæk 30 min. for Hoseth. Thomas Mork 4 min. for Tessem.
Real Madrid (3-5-2): Bizarri - Julio Cæsar, Ivan Campo, Karanka - Michel Salgado, Karembeu, Helguera, Sanchis, Roberto Carlos - Aranda (Etoo i 35 min.), Seedorf.

VG MENER:
Molde startet som mot Olympiakos med et voldsomt trøkk mot Real Madrids mål. Nydelige kombinasjoner burde ført til minst ett mål før Real tok ledelsen på lagets første skikkelige målsjanse. På midten var Daniel Berg Hestad sjef, og annen omgang fortsatte som den første. Men som MFK har vist tidligere i Champions League, er laget for dårlig til å utnytte spillemessig overtak. Schei Lindbæk kom inn og satte enda mer fart i MFK-angrepet, men det var til ingen nytte. Men slapp av, Molde: Dere beviste i hvert fall at selvtilliten og rutinen er blitt mye bedre siden debutkampen mot Porto for halvannen måned siden.
Eirik Lysholm/Arne Rovick

System: 4-3-3

Morten Bakke 7
Ga en farlig retur, men var ellers like sikker som vanlig. Nydelig redning alene med Etoo. Så trygg med bena at Molde-spillerne ga for mange tilbakespill.

Trond Strande 7
Strålende offensivt i perioder. Nydelige fremspill langs sidelinjen, perfekte innlegg og klart bedre enn kollega Roberto Carlos.

Petter Chr. Singsaas 5
Flink til å lese spillet. Måtte ofte skjære av gjennombruddspasninger på kantene. Kanskje litt overivrig av og til.

Pål Lydersen 4
Flyter på rutinen. Litt treg i avgjørende situasjoner, og ikke helt på høyde da Real scoret. En tabbe som sendte Etoo alene med Bakke.

Knut Anders Fostervold 5
Veldig sterkt med mann i ryggen. Måtte stikke på sykehuset til sin gravide kone i pausen. Og han ble savnet på venstrebacken.

Odd Inge Olsen 6
Veldig gode offensive løp og initiativ. Ikke like god på defensiven. Litt sløv når Real slo kontra. Burde scoret.

Karl Oskar Fjørtoft 6
Lekte i perioder med sine mer berømte motspillere. Flink med ballen, men blir litt omstendelig. Kunne spilt videre tidligere.

Daniel Berg Hestad 7
Stor i hele første omgang. Mistet ikke ballen, slo perfekte tversoverpasninger. Manglet bare en scoring, men ble sliten mot slutten.

Jo Tessem 6
Endelig i form igjen på vingen. Svært gode innlegg fra trengte posisjoner. Misbrukte en kjempesjanse i annen omgang.

Andreas Lund 5
Hadde en tøff jobb, men vant mye i luften. Tok ikke vare på de sjansene han fikk, og var for en gangs skyld ikke blant Moldes beste.

Magne Hoseth 4
Frekke finter og dragninger, men litt puslete inne i 16-meteren. Hadde ikke fart nok til å utnytte sine gode initiativer.

Freddy dos Santos 4
Inn da Fostervold dro på sykehuset. Manglet kapteinens autoritet, men leverte en solid omgang som venstreback.

André Schei Lindbæk 5
Satte fart i Molde-angrepet da han kom inn. Frekk og aggressiv. Ga Michel Salgado langt mer trøbbel enn det Hoseth greide.

Sum 13 mann: 71
Sum 11 mann: 62

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder