Wolves med hjelpende hånd til Solskjærs United

(Chelsea − Wolverhampton 1-1) Med seier ville Chelsea ha gått forbi Manchester United og overtatt den viktige 4.-plassen i Premier League. Slik gikk det ikke.

Raúl Jimenez så lenge ut til å bli eneste målscorer, men på overtid sørget Eden Hazard for at begge lagene gikk hvert til sitt med ett poeng.

En sen utligning til tross: 1-1 er dårlig nytt for Chelsea, men godt nytt for Manchester United og Arsenal, som selv spiller mot hverandre 17.30. Den kampen kan du følge i vår Solskjær-spesial!

Chelsea ville nemlig ha tatt seg forbi de to med seier − og overtatt 4.-plassen som gir Champions League-muligheter neste sesong. Det maktet de altså ikke.

– Selvfølgelig er vi skuffet. Vi skapte ikke mange sjanser og beveget ballen for sakte. Men denne typen kamp hadde vi kanskje tapt for tre måneder siden, sier Eden Hazard ifølge BBC.

Med 29 spilte kamper på alle de tre lagene, er det nå Ole Gunnar Solskjærs Manchester United som ligger best an. De røde djevlene har 58 poeng, Arsenal og Chelsea har 57.

les også

Liverpool knappet inn i tittelkampen: − Ingen blir kvitt oss

Tottenham på 3. plass har 61 poeng, mens det er et lite hav opp til Liverpool (73 poeng) og ligaleder Manchester City (74 poeng). De tre sistnevnte lagene har for øvrig spilt én kamp mer.

– Det som har skjedd med Tottenham og Chelsea, er en gave for Manchester United og Arsenal. De poengene det spilles om nå, kan være verdt hundrevis av millioner av kroner, sier tidligere landslagsstopper Brede Hangeland i TV 2-studio, med referanse til pengene man kan tjene ved å spille i Champions League.

VG Live: Vi fulgte Chelsea - Wolves her!

Selve kampen mellom Chelsea og Wolverhampton var av det sjansefattige slaget. Wolverhampton la seg kompakte i forsvar, og Chelsea slet voldsomt med å tre seg gjennom.

De første 45 minuttene forløp uten en eneste ordentlig målsjanse, og kampbildet endret seg ikke voldsomt etter hvilen. Chelsea hadde mye ball, men maktet ikke skape særlig.

Wolverhampton satset på sin side lite fremover og gikk for kontringer med Diogo Jota og Raúl Jimenez i spissen. Men det fikk de også uttelling for.

les også

Hvorfor har Solskjær hatt flaks?

Ti minutter ut i omgang nummer to spilte tomannsangrepet seg fri fra fem-seks Chelsea-spillere. Jimenez’ avslutning gikk, via Cesar Azpilicueta, i mål, til jubel fra de tilreisende bortesupporterne.

Det så lenge ut til å holde, men på overtid ville Eden Hazard det annerledes. Belgieren dro seg innover i banen etter en kort corner og prikket ballen i lengste hjørne. Dermed endte det 1-1.

Wolverhampton ligger på 7. plass i ligaen. Laget har 44 poeng.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool16151040142646
2Leicester City16122239102938
3Manchester City16102444192532
4Chelsea169253124729
5Manchester United166642519624
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder