PÅ VEI BORT? Chelsea-fansen kan ha sett det siste av både Willian og Eden Hazard i de blå trøyene. Foto: Toby Melville / Reuters

Chelsea i fare for stjerneflukt

Eden Hazard, Thibaut Courtois og Willian har alle blitt kraftig linket bort fra Stamford Bridge i sommer. Fem dager før overgangsvinduet stenger, er situasjonen fortsatt uavklart for de tre stjernespillerne.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
  • Her er søndagens oddstips!

– Etter seks fantastiske år i Chelsea, kan det være på tide å prøve noe nytt, sa Eden Hazard da Belgia sikret VM-bronsen i midten av juni.

Uttalelsene var startskuddet for heftige spekulasjoner rundt belgierens fremtid på Stamford Bridge og Sunday Times melder at Sarri skal i et skjebnemøte om driblefantens fremtid så snart han er tilbake fra ferie.

Sarri er «desperat» etter å løse situasjonen så fort som mulig, skriver avisen. Det engelske overgangsvinduet stenger allerede førstkommende torsdag, mens eksempelvis Spania, dit Hazard er kraftigst koblet til, har ut august til å gjennomføre overganger.

En kontrakt på tre millioner kroner i uken skal være nok til å overbevise Hazard om å bli.

les også

Premier League-managerne får tilgang til repriser på benken

Courtois-bud

En annen spiller Sarri er nødt til å overbevise om å bli, er Thibaut Courtois. Målvakten har blitt hyppig koblet til en overgang til Real Madrid og nå begynner agenten til den høyreiste belgieren å bli utålmodig.

– Chelsea har sagt at det er opp til Courtois, men han har gjort det klart at det beste for ham er å flytte til Madrid. Det er et bud på plass, som Chelsea kan akseptere, sier agenten til the Sun.

Et Courtois-salg ville etterlatt Chelsea på bar bakke i målvaktsspørsmålet, med Willy Caballero som det beste alternativet. På fredagens pressekonferanse var Sarri åpen om usikkerheten rundt den høyreiste målvaktens fremtid, som nå er inne i sitt siste kontraktsår.

les også

Italienske medier: Luka Modric i skjebnemøte om fremtiden

AWOL

Brasilianeren Willian har også blitt ryktet ut av Stamford Bridge i sommer, med Manchester United som den mest seriøse beileren. Høyrevingen kom tilbake til Chelseas sesongoppkjøring fem dager for sent og er ikke ventet å starte dagens kamp mot Manchester City.

– Jeg tror han blir i Chelsea, det er jeg veldig sikker på, sa Sarri om Willians overgangssituasjon.

Chelsea har i så fall frem til torsdag på å erstatte tre nøkkelspillere om de skulle bli solgt.

les også

Wikestad tror ikke på King-ryktene: - Er på en veldig bra plass

VGs tips: Manchester City-seier

Community Shield-finale, spilles på Wembley. For Chelseas del har nyansatte Maurizio Sarri slitt med å implementere den offensive fotballen han ønsker å innføre, og har kun klart å score ett mål i treningskampene mot både Perth Glory (1-0), Inter (1-1) og Arsenal (1-1).

Manchester City har på sin side stilt enda mer B-preget enn sin motstander fra London. Det ble tap mot både Dortmund (0-1) og Liverpool (1-2), men mot Bayern (3-2) snudde de til seier etter å ha ligget under.

Det gjenstår å se hvor sterkt de respektive lagene stiller i søndagens kamp, så her kan det være lurt å ta en ekstra titt på lagene før avspark. Men vi tror harmonien er sterkest i Manchester City og spiller B til 1,85 i odds.

Spillestopp er klokken 15.55 og kampen vises på Viasat 4.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder