LEDELSE: Manchester City's Fernando fikk god hjelp fra West Brom-keeper Ben Foster da han satt inn 1-0 til gjestene. Foto:AFP,

Manchester City herjet i snøværet

(West Bromwich - Manchester City 1-3) Hverken tungt snøvær eller tre skadde spisser kunne hindre Manchester City fra å ta sin sjuende strake seier

  • Hanne Skjellum Mueller
  • Stine Løvmo Lie

Manchester City fortsatte seiersrekka borte mot West Bromwich - og det uten spisser. Både toppscorer Sergio Agüero, Edin Dzeko og Stevan Jovetic er ute med skader.

Det spilte imidlertid liten rolle da West Bromwich var i det gavmilde hjørnet denne 2. juledag. Etter snaue åtte minutter la Jesus Navas inn i feltet. Ballen endret noe retning, og i ut feltet kom keeper Ben Foster. Han glapp ballen rett i beina på Fernando, og feilvendt satte brasilianeren inn 1-0.

Bare fire minutter senere var gjestene frempå igjen. Joleon Lescott felte David Silva i boksen, og straffen var klar. Fra ellevemetersmerket var Yaya Touré trygg og doblet ledelsen.

VG LIVE:Slik var West Bromwich - Manchester City.

For første gang denne sesongen skulle City klare å score tre mål før pause. Den tredje nettkjenningen var det ballmagikeren Silva som sto for. Fernando vant ballen på egen halvdel og fosset framover. Brasilianeren la videre til Navas, som fant Silva. 3-0 15 minutter før sidebytte.

– Det så ut som vi var med i kampen, men vi gjorde personlige feil. Når man gjør dem i Premier League, er det kostbart. Og når man gjør dem mot Manchester City, er det ekstremt kostbart, sier West Bromwich-manager Alan Irvine etter kampen.

Mens lagene var i garderoben, kom snøværet. Det lavet ned over The Hawtorns og det var kanskje én av grunnene til at lagene hadde problemer med å sette sjansene sine i andre omgang.

Fire minutter før full tid fikk West Bromwich trøstemålet de fortjente.

Saken fortsetter under bildet.

DÅRLIG SIKT: Det snødde kraftig under hele den andre omgangen på The Hawthorns. Foto:Reuters,

En corner spratt frem og tilbake i feltet, før ballen til slutt havnet i mål. Skal man tro gledesscenene, var det innbytter Ideye som var sist på ballen og med det fikk sitt første Premier League mål.

Det hadde lite å si for resultatet, for Manchester City tok sin sjuende strake seier i ligaen og er fortsatt bare tre poeng bak ledende Chelsea.

– Jeg er meget godt fornøyd med kampen. Det var vanskelig å spille, spesielt i den andre omgangen. I de første 45 minuttene kunne begge lag spille og vi gjorde det bra og scoret tre mål, sier City-manager Manuel Pellegrini ifølge BBC.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder