JUBEL: Valencia kunne juble for 2-1-seier mot Athletic Bilbao søndag kveld. Dermed fester de grepet om plassen bak Barcelona og Real Madrid. Foto: Afp

JUBEL: Valencia kunne juble for 2-1-seier mot Athletic Bilbao søndag kveld. Dermed fester de grepet om plassen bak Barcelona og Real Madrid. Foto: Afp

Valencia best bak de uslåelige

Valencia tok et solid grep om tredjeplassen i spansk 1. divisjon med tre nye poeng søndag. Borte mot Athletic Bilbao snudde de kampen og vant 2-1.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Fernando Llorentes scoring etter 14 minutter var ikke nok til å velte et Valencia-lag som plukker poeng jevnt og trutt.

VGTV: Se høydepunkter her!

Etter 71 minutter var Juan Mata frampå og pirket inn utligningen for de oransjekledde gjestene. Åtte minutter senere var det den nyinnkjøpte angriperen Jonas Oliveiras tur til å juble for scoring, og 2-1 holdt helt inn.

VG Nett-leser:Spillet er ikke alltid like fint, men de riktige resultatene kommer. Neste kamp er mot Barcelona, og det er allerede på onsdagDiskuter med andre her!

Valencia er bortimot sjanseløse på topplagene Barcelona og Real Madrid, men fire poeng skiller ned til 4. plasserte Villarreal. De måtte klare seg med 2-2 borte mot Racing Santander søndag.
Hjemmelaget kom best i gang med Ariel Nahuelpans 1-0-scoring etter tre minutter. Villarreal måtte vente i en drøy time på Marco Rubens utligning, men Giovani Dos Santos sendte Racing i ledelsen igjen like etter.

Nilmar leverte

Nilmar har levert varene for Villarreal i år, og det gjorde han også søndag. 2-2 og uavgjort ble sikret av brasilianeren på overtid.

Bunnoppgjøret mellom Levante og Osasuna endte 2-1. Walter Pandiani sendte gjestene i føringen etter 42 minutter, men scoringer Sergio Ballesteros og Felipe Caicedo like før og etter pause, ordnet biffen for Levante.

Hjemmesterke Hercules lyktes ikke i å vippe Getafe av pinnen da de gjestet José Rico Pérez stadion søndag. Bortelaget hadde flest sjanser i kampen som endte 0-0.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder