OMDISKUTERT BYTUR: Zlatan Ibrahimovic, Olof Mellberg og Christian Wilhelmsson havnet i unåde hos landslagssjef Lars Lagerbäck etter å ha vært på nattklubb før en kvalik-kamp i sommer- angivelig uten å ha nytt alkohol. Foto: Scanpix
OMDISKUTERT BYTUR: Zlatan Ibrahimovic, Olof Mellberg og Christian Wilhelmsson havnet i unåde hos landslagssjef Lars Lagerbäck etter å ha vært på nattklubb før en kvalik-kamp i sommer- angivelig uten å ha nytt alkohol. Foto: Scanpix

Chippen rømte til mamma

Medspillerne vil vite om trioen drakk alkohol

FOTBALL

Mens lagkameratene vil vite om den utestengte svenske landslagstrioen drakk alkohol, har både Christian Wilhelmsson og Zlatan Ibrahimovic gått under jorden.

Publisert:

Zlatan rømte i går til et luksushotell i Milano. Der nøyde stjernespissen seg med å si at han er lei seg for situasjonen som har oppstått, og at han ber om unnskyldning etter episoden.

Den tidligere Stabæk-spilleren Christian Wilhelmsson har så langt ikke forlatt Sverige. Han satte i stedet kursen mot hjemstedet Hällevik og boligen til sin egen mor. Først i dag reiser han tilbake til Frankrike.

Chippen henviser til sin agent når Expressen forsøker å få en kommentar på det som har skjedd.

Zlatan og Chippen har samme agent - Mino Raiola. Han vil garanterer ikke at Ibrahimovic ikke gjør comeback på landslaget med det aller første.

- Jeg ser ingen grunn til at han ikke returnerer, men jeg ser heller ingen grunn til at han skal komme tilbake, sier agenten til Expressen.

Fryses ut av medspillerne

Som VG skriver i dag, stiller de andre landslagsspillerne til Sverige seg bak landslagssjef Lars Lagerbäck i dag. De mener det var riktig å utestenge Chippen, Zlatan og Olof Mellberg etter at trioen dro på nattklubb fremfor å holde seg på hotellet etter klokken 23, slik de interne reglene krevde.

- Vil man ikke følge reglene, så skal man kanskje ikke være med på landslaget, sier Niclas Alexandersson.

En rekke andre spillere virker å være av samme oppfatning. Dermed fryses trioen i praksis ut av spillergruppen.

Chippen vurderer boikott

Zlatan har allerede sagt at han mener straffen er for streng, men at han aksepterer Lagerbäcks avgjørelse. Christian Wilhelmsson reagerer imidlertid langt kraftigere ifølge kilder Expressen har vært i kontakt med.

Chippen var også skuffet over spilletiden han fikk under sommerens VM-sluttspill i Tyskland. Der startet han på benken mot både England og Tyskland.

Nå vurderer Nantes-spilleren angivelig å droppe videre landslagsspill så lenge Lars Lagerbäck er sjef.

Drakk alkohol?

I Sverige mener mange at Lars Lagerbäck overreagerer når han stenger trioen ute mot Liechtenstein. Det knytter seg utsikkerhet til hvorvidt de faktisk drakk alkohol på utestedet i Göteborg. Dette er angivelig et av temaene i toppen foran kveldens EM-kvalikkamp.

Sjefen på det aktuelle utestedet vil ikke svare på Chippen & co. nøt alkohol. Lars Richt i landslagsledelsen har derimot fått spillernes ord på at det ikke skjedde.

Her kan du lese mer om