HER BLIR HAN SKADET: Her takler Aalesunds Fredrik Carlsen Veigar Pall Gunnarsson, slik at et leddbånd i ankelen delvis ryker. Foto: Scanpix

Carlsen: - Håper Gunnarsson blir fort frisk

Aalesund-spilleren føler med sin skadde kollega

(VG Nett) Aalesunds Fredrik Carlsen (20) synes det er leit at taklingen hans setter Stabæk-profilen Veigar Pall Gunnarsson (30) på sidelinjen i flere måneder.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL


Tidligere i uken ble det klart at islendingens leddbånd i ankelen er delvis revet av. I verste fall er han ute i tre måneder.

- Det er veldig kjedelig at han blir skadet og er ute lenge. Det er en tøff takling, men jeg tar ballen. Jeg får bare håpe at han blir fort frisk, sier Fredrik Carlsen til VG Nett.

Det var etter snaut et kvarter av søndagens 2-2-oppgjør i Ålesund at den ulykksalige situasjonen inntraff: Gunnarsson hadde ballen i beina og inn fra siden kom Carlsen med en saksetakling som tok både spilleren og ballen.

- Kan ikke klage

Aalesund-spilleren erkjenner at taklingen er hard, men har ikke dårlig samvittighet overfor den skadde Stabæk-spilleren.

- Nei, men jeg synes det er veldig kjedelig at en kollega blir skadet. Det er ikke noe man ønsker, sier Carlsen.

VG Nett-leser:"Uff! Trist for Veigar!"Diskutér her!

Gunnarsson vil ikke kritisere 20-åringen for taklingen som har satt ham på sidelinjen i mellom seks og tolv uker.

- Jeg kan ikke klage på taklingen, han tar jo ballen, men taklingen var veldig tøff. Vanligvis er jeg veldig flink til å hoppe unna slike taklinger, men denne gangen gikk det ikke, sa islendingen da skadeomfanget ble kjent onsdag.

Han har ingen planer om å bruke tolv uker på komme tilbake.

SNART KLAR: Veigar Pall Gunnarsson hjelpes av banen etter å ha blitt skadet mot Aalesund. Foto: Scanpix


- Det er veldig lenge. Jeg håper på å være tilbake lenge før det, sier Gunnarsson.

Må krige

Etter tre serierunder topper Aalesund tabellen. Det har gitt god stemning blant supporterene i byen, men ifølge Carlsen er det ikke noe spillerne tenker på.

- Det er ikke noe vi går og tenker på. Det er artig å ha tatt syv poeng på tre kamper, men vi må fortsatt prøve å spille bedre fotball, sier han.

VG LIVE:Se alle målene fra runde 3

Mandag venter Kongsvinger på bortebane, et lag som har vært uheldige til nå, ifølge Carlsen.

- De har nesten tatt poeng i alle kampene, så dette blir ingen enkel kamp. Det blir en krig, og vi må bare vise at vi er et bedre lag enn dem, sier han.

- Hva er ditt tips for hvem som tar medaljene i år?

- Rosenborg vil være der. Det samme med Stabæk, og så må vi aldri avskrive Molde. Også vil det sikkert være en underdog som kommer til å være der oppe, sier Carlsen.

- Du åpner for at den underdogen kan være Aalesund?

- Det må du ikke skrive! Da klikker de her oppe, ler Aalesund-spilleren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder