Hva er dette?

VG tippper dagens Tippeliga-kamper

Rosenborg avga poeng i toppen mot bunnlaget Aalesund. Vi tror både Odd og Strømsgodset utnytter dette, og tar innpå serielederen.

  • Knut Arne Hansen

Artikkelen er over tre år gammel

Slik tror vi dagens kamper i Tippeligaen ender:

Strømsgodset - Tromsø H

Strømsgodset leverte en god bortekamp mot SønderjyskE i Europa League-kvalifiseringen, men ble felt av personlige feil. Nå er laget tilbake på eget gress hvor de trives svært godt. Laget har vunnet sine syv siste hjemmekamper i serien, og har 22-8 i målforskjell på eget gress i år. Tromsø har vunnet sine to siste bortekamper, men har ikke tatt poeng i Drammen siden 2011. Vertene viser fin form, og kjemper om plassen bak Rosenborg på tabellen - vi tror de slår Tromsø, men synes oddsen er litt lav, så vi tar sjansen på at de innfrir i handikapspillet.

Bodø/Glimt - Odd B

Odd får det meget tøft med å komme seg videre i Europa League-kvalifiseringen, etter 0-3-tapet i Hellas torsdag. Da er fort fokuset flyttet over på å sikre seg plassen bak Rosenborg på tabellen i Tippeligaen. Nå gjester de Bodø, som de har hatt et veldig godt tak på den siste tiden. På sine to siste kamper i Bodø har de scoret hele syv mål, og kun sluppet inn to. De fem siste oppgjørene mot Glimt er vunnet, og nå står vertene med fem hjemmekamper uten seier - hvorav tre er tapt. Vi tror Odd slår tilbake etter tapet i EL-kvaliken og vinner for tredje gang på rad i Bodø.

Oddstips på Facebook? Følg Tipster

Molde - Start H

To lag ute av form. Molde står med tre strake tap, mens Start fortsatt venter på sesongens første seier. På papiret skal dette være rått parti, og Molde har fem kamper uten tap mot Start. På disse kampene har Start kun scoret ett mål. I tillegg har Molde vært klart bedre på eget gress enn på bortebane denne sesongen. Hjemme i Molde har de 5-1-1-statistikk, og 16-6 i målforskjell. Vi tror Solskjær menn slår hardt tilbake, og det går utover tabelljumbo Start. Vi tror også Molde innfrir i handikapspillet.

Stabæk - Brann U

Stabæk har tapt fem av syv hjemmekamper denne sesongen, men har vunnet to av sine tre siste kamper i Tippeligaen. Men etter ferien har de blitt slått ut av Europa League-kvalifiseringen, uten å imponere. Brann har vært bunnsolide på eget gress denne sesongen, men slitt på bortebane. Laget har tapt sine fire siste bortekamper. De har riktignok kun tapt én av sine åtte siste kamper mot Stabæk, her tror vi det blir tett og jevn, og synes et uavgjortspill er det mest spennende.

Sarpsborg 08 - Lillestrøm H

Sarpsborg viser fin form på eget gress, og kun tapt én hjemmekamp denne sesongen. LSK på sin side sliter i motgang, og har kun vunnet én av sine ni siste seriekamper - hele syv av dem er tapt. Nå virker det også som om Friday er tapt for klubben, og Kippe soner karantene her. LSK vant begge kampene mot Sarpsborg forrige sesong, og har vunnet de siste tre gangene lagene har møttes, men før det hadde Sarpsborg et overraskende godt tak på LSK. Vi tror krisen i Lillestrøm fortsetter, og gir vertene tipset her.

Sjekk ut VGs oddstipsside - Tipster

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Mer om

  1. Tippetips
  2. Tippeligaen

Flere artikler

  1. VG tipper dagens kamper i Tippeligaen

  2. VG tipper siste runde i Tippeligaen

  3. VG tipper søndagens kamper i Tippeligaen og 1. divisjon

  4. VG tipper søndagens kamper i 1. divisjon og Tippeligaen

  5. VG tipper dagens kamper i 1. divisjon og Tippeligaen

  6. VG tipper dagens kamper i Tippeligaen og 1. divisjon

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder