GODE VENNER: Sadio Mané har helt tydelig et godt forhold til Liverpool-manager Jürgen Klopp. Foto: OLI SCARFF / AFP

Liverpool-stjernens beskjed etter Klopp-SMSer: – Unnskyld!

46 dager etter at han vant Champions League med Liverpool kan Sadio Mané løfte nok et trofé. Men suksessen til senegaleseren gjør Liverpool-manager Jürgen Klopp til en stresset mann.

Her er fredagens oddstips!

Afrikamesterskapet skaper nemlig komplikasjoner for Liverpool, ettersom Mané avslutter inneværende sesong kun 16 dager før Liverpool møter Manchester City i Community Shield.

– Det blir skikkelig vanskelig. Vi er nødt til å ta en avgjørelse, men vi har ikke bestemt oss ennå, sier Klopp til klubbens offisielle nettside.

– Du vet hvordan han er, han sender meg meldinger hele tiden. Jeg forteller ham at jeg er lei for det, men at jeg ikke kommer tilbake ennå: «Jeg kommer ikke ennå, du må la meg være i fred», sier Mané spøkefullt til BBC.

I kveld kan du vinne hele 259 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen din her!

Fredag kveld skal nemlig Senegal og Algerie kjempe om å bli afrikanske mestere i Kairo.

– Jeg vil vinne dette mesterskapet først og så reise tilbake til Liverpool. Unnskyld! Jeg vet at du ønsker meg alt bra, men at du samtidig vil ha meg hjem så raskt som mulig. Beklager, men jeg ønsker å være her, er Manés beskjed til Klopp.

Liverpool har foretatt seg svært lite på overgangsmarkedet så langt. Philippe Coutinho er en av få som ryktes tilbake til klubben, noe som angivelig splitter Liverpool-supporterne.

Det er imidlertid lite som tyder på at Sadio Mané følger rådet til sjefen i det senegalesiske fotballforbundet om å bytte ut Liverpool med Real Madrid.

– For meg er Real Madrid beste klubben i verden, og selv om jeg er Barcelona-fan synes jeg Real Madrid er best. Mané burde vurdere det tilbudet skikkelig, sa Saee Seck til The Mirror.

VGs tips: Uavgjort til pause

Dette er to finalelag som kjenner hverandre godt etter at Algerie vant 1–0 i det innbyrdes møtet i gruppespillet. Men det er det eneste målet Senegal har sluppet inn på sine seks kamper i turneringen.

Algerie står med to baklengsmål. Vi snakker om to lag med solide forsvarsfundament. Vi tror lagene er forsiktige i selve finalen også.

Uavgjort til pause er vårt bud til 1,75 i odds – et spill som må kombineres. Spillestopp er kl. 20.55 og TV2 Sport 2 viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder