OVERGANG: Salget av Kieran Tierney lar vente på seg. Her fra den skotske FA-cupsemifinalen i april. Foto: Reuters. Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters

Celtic-stjerne glipper for Arsenal

Arsenal har lenge vært på jakt etter den ettertraktede Celtic-venstrebacken Kieran Tierney (22). Men interessen ser ut til å kjølne grunnet Celtics høye prisforlangende.

Her er tirsdagens oddstips!

Arsenal har allerede hatt to bud inne på den ungen skotten - det ene på 15 millioner pund. Men begge bud har blitt blankt avvist. Og spekulasjonene går i engelsk media på at Nord-London-klubben i stedet har kastet sin øyne på Milan-venstrebacken Ricardo Rodriguez som vil være et rimeligere alternativ.

For Glasgow-klubben skal ha hele 25 millioner pund for Tierney, hvilket er i overkant av 270 millioner norske kroner. Ifølge The Sun har Arsenal forlenget kontrakten med forsvarer Nacho Monreal. I tillegg er de ute etter Crystal Palace-kantspiller Wilfried Zaha - og slik skal The Gunners angivelig være motvillig til å sprenge deler av budsjettet på unge Tierney.

Onsdag er det Vikinglotto. Det er ca.28 millioner kroner i førstepremiepotten!

Arsenal må klare seg uten Champions League-inntekter denne sesongen, og har derfor et mindre budsjett til spilleroverganger. Og laget har fått konkurranse i kjøpskampen ettersom også Napoli skal være interesserte i å forsterke med Tierney.

NEKTER: Arsenal-managerr Unai Emery er inntil videre motvillig til å bruke så mye av budsjettet på en 22-årig Celtic-spiller. Foto: Bradley Collyer / PA Wire

Kieran Tierney er enormt populær i Celtic, klubben han har støttet siden han var barn. Og som han har gått gradene hos siden han var syv år gammel. KT, som han kalles, mistet to måneder i vinter grunnet en hofteskade. Men kom tilbake på laget og klubben han har et stort hjerte for. Mange Celtic-fans anser Tierney som en fremtidig kaptein, og vil nødig gi slipp på ham. Selv om klubben i sommer alt har handlet inn en potensiell erstatter i belgieren Boli Bolingoli-Mbombo.

Se storlagene eksklusivt på VG+ i sommer!

VGs tips: Celtic-seier

Begge lag gjorde rent bord i sine hjemlige ligaer ifjorårsesongen. Sarajevo fra Bosnia fikk seg en lærepenge i e-cupspill da røk 0–8 på eget gress for det italienske Serie A-laget Atalanta i august ifjor. Men vet mer om hva som venter dem på dette nivåetnå, og vi sitter med et inntrykk av Celtic kunne ha ønsket seg enklere motstand i Champions League-kvalikens første runde.

Ettersom dette er lagenes første obligatoriske kamp for sesongen har vi få holdepunkter på hvor lagene står formmessig. Derfor nøyer vi oss med vanlig HUB-spill, og Celtic seier til 1,50 i odds. Spillestopp er kl. 19.40 og Viaplay viser kampen.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder