DIRIGERER: Tottenham-manager José Mourinho. Foto: ANDY RAIN / EPA

Dette mener Mourinho kan bli hans største bedrift

José Mourinho (57) skal lørdag tilbake til Stamford Bridge - nå med Tottenham. Han mener at en topp fire-plassering med Spurs vil være hans største bedrift noen sinne.

Her er lørdagens oddstips!

Tottenham ligger i øyeblikket akkurat utenfor topp fire i Premier League - med ett poeng opp til Chelsea på 4. plass.

José Mourinho har tidligere sagt at han største bedrift i karrièren var å bli nummer to i Premier League med Manchester United, men nå mener han at den prestasjonen kan bli overgått med Tottenham.

På pressekonferansen før lørdagens Chelsea-oppgjør ble han spurt om topp fire med Tottenham var større enn 2. plass med United. Svaret var:

– Under disse omstendighetene, ja!

– Sesongen har vært spesiell på en negativ måte, fordi vi må unnvære dem begge i mange kamper, sa Mourinho - med henvisning til skadene til Harry Kane og Heung-min Son.

Her kan du spille Lotto!

– Hvis vi klarer å bli topp fire uten Harry og «Sonny», vil det være en utrolig bedrift av gutta, så vi er nødt til å gi alt.

Tottenham meddelte tirsdag at Heung-Min Son trolig ikke kan spille mer denne sesongen. Og Spurs må i forveien klare seg uten Kane.

Vanligvis er topp fire-plassering billetten til Champions League-spill, men dersom Manchester City blir utestengt i to sesonger, kan dette bli annerledes denne sesongen.

27-årige Son har scoret 16 ganger for Tottenham denne sesongen, blant annet fem ganger i Champions League.

José Mourinho var Chelsea-sjef i perioden 2004 til 2007 og deretter fra 2013 til 2015. Det ga til sammen tre Premier League-titler. Men da han på pressekonferansen fredag ble spurt om det var spesielt å komme tilbake til Stamford Bridge, svarte han på mourinho’sk med ett ord:

– Nei!

Lørdag er Lotto-dag, og nå er potten opp i ca. 14 millioner norske kroner. Klikk her for å spille før kl. 18.00!

VGs tips: Under 2,5 mål.

Chelsea så lenge ut til å koble et sikkert grep om fjerdeplassen i Premier League. Men etter bare én ligaseier på fem forsøk så langt i 2020 er ikke den lukrative plassen så trygg lenger.

Bare Jürgen Klopp i Liverpool og Pep Guardiola i Man.City har plukket opp flere Premier League-poeng enn José Mourinho etter at han kom til Tottenham 20. november 2019. Slik er gjestene bare ett poeng bak Chelsea.

Foran dette oppgjøret har begge lag sine utfordringer i angrepet, og slik kan det fort bli at det er lagenes forsvar som spiller hovedrollen. Tre av fire siste innbyrdes møter har vært Under 2,5 mål-kamper.

Vi foreslår et slikt spill til 2,00 i odds. Spillestopp er allerede kl. 13.25 og TV2 Sport Premium viser matchen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder