INTERESSERT: Jürgen Klopp slo av en prat med Sander Berge (t.h.) etter tirsdagens Champions League-kamp på Anfield. Nå bekrefter han at han liker nordmannen. Foto: Reuters

Klopp bekrefter Berge-interessen: – Veldig god

LIVERPOOL (VG) Liverpool-manager Jürgen Klopp (52) er åpen om at han har sansen for Sander Berge (21).

Etter tirsdagens kamp mellom Liverpool og Genk rapporterte VG om managerstjernens beskjed til den norske midtbanespilleren ved kampslutt: «Du er en veldig interessant spiller», sa Klopp etter å ha ledet laget sitt til en 2–1-seier på Anfield.

Nå bekrefter tyskeren at han har fått øynene opp for Asker-gutten.

– Han er en god spiller. En veldig god spiller. Han er absolutt interessant, sier Klopp i et intervju med VG på treningsfeltet Melwood i Liverpool.

les også

Klopp meldte interesse for Sander Berge på Anfield

Den karismatiske Liverpool-sjefen setter imidlertid ikke fullt så stor pris på at hans samtale med Berge kom ut i pressen. Tabloidene Daily Mail og The Sun er blant de britiske mediene som har plukket opp saken i England.

– Tingene jeg sier til spillere etter kamper, er private. Sånn er det fra mitt ståsted. Hvordan andre folk forholder seg til det, kan jeg ikke endre, sier Klopp.

Sander Berge kalte Klopp-rosen for «et stort øyeblikk» etter spørsmål fra VG på Anfield tirsdag kveld.

– Det er hyggelig. Man tar jo det med et lurt smil. Det er hyggelig at en så anerkjent trener kommer bort og sier noe sånt, sa han.

Under en intervjuseanse med belgiske medier på flyplassen i Liverpool på onsdag ble Genks sportsdirektør Dimitri De Condé konfrontert med Klopps Berge-samtale samt andre rykter om at nordmannen var på vei mot en overgang til en ikke navngitt klubb i januar.

– Interessen er ikke så konkret som jeg har lest i dag. Men det vil alltid være klubber som er interessert i Sander Berge. Du kan se at han klarer å håndtere fotball på toppnivå. Det viste han mot Liverpool. Han er ung og sterk. Vi blir nødt til å kjempe hardt om å beholde ham hos oss denne sesongen. Vi får se hva som skjer de neste ukene, sa Genk-sjefen.

Berge og Genk spiller søndag en svært viktig seriekamp hjemme mot Gent. Deretter skal 21-åringen slutte seg til det norske landslaget for å spille mot Færøyene og Malta.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder