SUPERBRASSE: For en måte å bli matchvinner på! Julio Baptista fyker i været og dundrer inn 3-2-målet for Malaga på overtid med et spektakulært brassespark. Foto: Skjermdump VGTV

SUPERBRASSE: For en måte å bli matchvinner på! Julio Baptista fyker i været og dundrer inn 3-2-målet for Malaga på overtid med et spektakulært brassespark. Foto: Skjermdump VGTV

Sjekk denne vanvittige brasseperlen!

En volleyperle, rødt kort, en scoring som trolig ble satt inn med hånda og en spektakulær brassescoring på overtid av Julio Baptista var blant ingrediensene i Malaga - Getafe.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Getafe ledet to ganger, men Málaga kunne til slutt feire tre poeng og tabelltopp.

Pedro Leon ga gjestene ledelsen ti minutter ut i annen omgang med en nydelig suser på halvvolley, men Ruud van Nistelrooy utlignet for Málaga etter en drøy times spill.

Ett kvarter før full tid sørget Miku - med en scoring som trolig ble satt inn med hånda - for 2-1 for Getafe, som var på vei mot seier, men så fikk Medhi Lacen rødt kort.

Enzo Maresca utlignet to minutter før full tid, og to minutter på overtid fikset Baptista seieren for Málaga med et vanvittig brassespark.

VGTV: Høydepunktene du bør ta deg tid til å se!

Valencia har samme poengsum som Málaga, men må ta til takke med annenplass med dårligere målforskjell. Sergio Canales skjøt laget til 1-0-seier over Granada. Canales ga Valencia en perfekt start da han sendte vertene i føringen allerede etter fire minutter.

Hjemmelaget presset på for flere scoringer, men etter hvert kom Granada mer med i kampen. I annen omgang var gjestene nær utligning, men avslutningen fra Inigo Lopez gikk i stolpen.

Valencia kom dermed tilbake på seierssporet etter uavgjort mot Barcelona og tap for Sevilla. Laget står med fire seirer på seks kamper.

VG Nett-leser:Ellers er det vel første gang noensinne at Málaga er spansk serieleder?Diskuter med andre her!

Villarreal har fått en tung start på sesongen med bare én seier, og laget står med seks poeng på like mange kamper. Lørdag reddet Hernan Perez ett poeng hjemme mot Zaragoza med sin utligning til 2-2 seks minutter før full tid.

Barcelona skal i aksjon borte mot Sporting Gijón søndag, mens Real Madrid møter Espanyol.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder