KONTROVERSIELL: Start-trener Stig Inge Bjørnebye føler tillit fra ledelsen i klubben. Foto: Arkivfoto: Nicolai Prebensen

Frustrerte over Bjørnebye

Start-supporterne «tror det skjer noe i dag»

Både supporterne og sponsorlauget «Club 21» er frustrert over Start-trener Stig Inge Bjørnebye. Klubbeierne forholder seg tause om situasjonen.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Start har ikke vunnet en eliteseriekamp siden 11. juni og tapte på nytt mot Vålerenga i helgen. Nå begynner det for alvor å ulme i sørlandsklubben.

Mens supporterne tror «noe vil skje i dag», medgir Kurt Mosvold i Club 21 at han ikke synes Bjørnebye har levert resultater som står i stil til forventningene i Kristiansand.

- Club 21 er frustrert over situasjonen når det gjelder sportslige resultater og en del av de valgene Stig Inge Bjørnebye har gjort, sier sponsorlaugets daglige leder til Fædrelandsvennen.

Misnøye blant supporterne

VG Nett vet at det også eksisterer misnøye i supportergruppen «Menigheden». Pressekontakt Rolf Eivind Berntsen vil imidlertid ikke si stort om situasjonen i klubben tirsdag morgen.

- Jeg avventer dagens hendelser før jeg vil kommentere noe. Jeg tror det kommer til å skje noe i løpet av dagen, sier han til VG Nett.

- Hva tror du skjer?

- Det vet jeg ikke. Men situasjonen er vanskelig. Det er egentlig det jeg kan si nå, innrømmer han.

Ordknapp ledelse

Styreformann Erik Solér har i hele sommer fredet Stig Inge Bjørnebye som hovedtrener i sørlandsklubben. VG Nett har ikke fått kontakt med fotballsjefen tirsdag morgen.

Det maktet heller ikke Fædrelandsvennen et halvt døgn tidligere. Medeier Ernst Ravnaas ville ikke si noe om situasjonen i Start, siden han er styreleder i Norsk Toppfotball. Den tredje storaksjonæren, Dag Rasmussen, er også svært ordknapp overfor avisen.

- Vi bryr oss og vurderer fortløpende hva vi eventuelt skal foreta oss. Og ting kan skje, uten at vi nødvendigvis vil ut med det i media, sier han.

Bjørnebye føler tillit

Overfor Fædrelandsvennen understreker Stig Inge Bjørnebye nok en gang at han ikke vurderer sin egen stilling.

Han føler full tillit fra klubbledelsen og hevder følgende på spørsmål om hvordan han reagerer på kritikken.

- Jeg blokker den ut.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder