VERDENSMESTER: Her feirer Benjamin Pavard sin sensasjonelle scoring i VMs åttedelsfinale mot Argentina. Foto: SAEED KHAN / AFP

Frankrikes VM-sensasjon kobles til storklubber

Overgangsspekulasjonene florerer rundt franske Benjamin Pavard (22) etter sommerens VM-suksess.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Frankrikes høyreback, som vant prisen som VMs beste scoring med sin kanonkule i åttedelsfinalen mot Argentina, spiller enn så lenge for den tyske klubben Stuttgart.

Men skal man tro spekulasjonene blir han ikke værende lenge.

Tipster gir deg daglige oddstips – les våre ferskeste vurderinger her!

Manchester City-manager Pep Guardiola har, ifølge The Sun, kastet seg inn i kampen om verdensmester. Stjernetreneren skal ha sansen for Pavards anvendelighet; 22-åringen spiller midtstopper for klubblaget, men høyreback på landslaget.

les også

Ronaldo-effekt gir ellevill vekst: Juventus doblet verdi

Han får imidlertid sterk konkurranse fra flere andre europeiske toppklubber. Nylig meldte spanske Mundo Deportivo at Pavards agenter har tatt kontakt med Barcelona for en mulig overgang i fremtiden. Interessen skal være gjensidig fra den katalanske storklubben, der Pavard eventuelt vil kunne gjenforenes med to andre franske verdensmestere: Samuel Umtiti og Ousmane Dembélé.

Mer tysk fotball – Håvard Nordtveit scoret i Champions League:

Avkrefter Bayern-enighet

Men de sterkeste koblingene går i retning Bayern München, som hele sommeren blitt nevnt i forbindelse med Pavard, uten at det foreløpig har endt i en overgang. Tyske medier har imidlertid spekulert i at det allerede finnes en enighet om at forsvarsspilleren blir Bayern München-spiller i 2019.

les også

VGs terningkast i Champions League

Dette har Pavard gått ut og avkreftet.

– Det er dere, journalistene, som sier dette. Jeg er i Stuttgart og har det fint her. Jeg hadde lagt en karriereplan med agenten min, men det er sant at VM kom uventet på meg, ingen hadde forventet det. Planen min var å bli værende en sesong til i Tyskland. Jeg er i en stor tysk klubb med fantastiske fans. En familie. Det er det jeg trenger, og jeg føler meg bra. Så for øyeblikket har jeg ikke signert for noen som helst, sier Frankrikes nye kjæledegge til L’Équipe.

Stor CL-sending på VG+ – om Mohamed Salah og en Liverpool-aktuell franskmann:

VGs tips: Stuttgart-seier

Fredag kveld spiller Pavard og Stuttgart hjemme mot nyopprykkede Fortuna Düsseldorf som åpning av den fjerde Bundesliga-runden. Stuttgart var fjorårets nyopprykkede overraskelse da de endte på syvendeplass, men med kun ett poeng på de tre første kampene har det vært en skuffende start på «den vanskelige andresesongen».

Tipster gir deg daglige oddstips – les våre ferskeste vurderinger her!

Men til tross for at Düsseldorf har tatt fire poeng, skal kvaliteten til Stuttgart være høyere, og de viste i uavgjortkampen mot Freiburg sist at formen er på vei opp.

Derfor anbefaler vi et spill på Stuttgart-seier til 1,60 i odds. Kampen vises på Viasport 1. Spillestopp er klokken 20.25.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder