IRRITERT: Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Foto: THOMAS BAKKER / AFP

Tottenham-sjefen misfornøyd: – Aldri følt meg verre

Tottenham har gjort sin beste Premier League-start noensinne. Likevel er manager Mauricio Pochettino (46) langt fra tilfreds med situasjonen.

På spørsmål om hvordan han vurderer sesongen så langt, avslører argentineren at humøret ikke er på topp til tross for klubbens gode resultater.

– Det er rart, for jeg har aldri følt meg verre i løpet av de fem årene jeg har vært her. Det er den verste følelsen jeg har hatt. Men klubben har gjort sin beste start i Premier League noensinne. Det er rart, eller hva?

Det sier Pochettino i forkant av mandagens storkamp mot Manchester City, ifølge The Guardian.

Sjekk høydepunktene fra søndagens Premier League-kamper:

– Tror ikke klubben er fullt fokusert

Laget hans står med fire strake seirer i Premier League, men klarte bare 2–2 mot PSV i forrige ukes Champions League-kamp. Manageren prøver å forklare misnøyen slik:

– Jeg vet ikke hvorfor, det er vanskelig å forklare. Omstendighetene, det er mye som skjer. Jeg er skuffet med at vi fortsatt venter på å flytte inn i ny stadion når forventningen var at vi skulle være der ved sesongstart. Jeg vet ikke, det skjedde mange ting i sommer, mange ting som gjør at jeg ikke er i godt humør.

Onsdag kan du hente 262 millioner i Vikinglotto. Lever kupongen her!

Tottenham bekreftet nylig at klubbens nye storstue ikke vil være klar til bruk før etter nyttår. Pochettinos uttalelser om sommerens hendelser kan være et stikk mot at klubben ikke gjorde et eneste spillerkjøp, mens konkurrentene rustet seg opp med omfattende pengebruk.

les også

Full forvirring rundt Arsenal-stjerne: – Noe skjedde. Jeg vet ikke hva

Pochettino sier videre at den nye storstuen kanskje vil bidra til å gjøre Tottenham mer konkurransedyktige på overgangsmarkedet.

– Jeg tror ikke klubben er fullt fokusert på å vinne titler og kamper, sier Pochettino.

Her kan du se høydepunktene fra søndagens El Clásico-drama:

VGs tips: Uavgjort

Mandagens storkamp mot Manchester City i Premier League skal spilles på et Wembley-gress preget av at det ble spilt en NFL-kamp der bare 30 timer i forveien. Det gjenstår å se i hvor stor grad dette vil prege oppgjøret.

Tipster gir deg ferske oddstips hver dag – sjekk våre siste anbefalinger!

Kun to poeng skiller de to formsterke lagene på Premier League-tabellen: City er fortsatt ubeseiret med 23 poeng, mens Tottenham har kommet opp på 21 poeng etter fire strake seirer. Gjestene fra Manchester er ansett som store favoritter, men har vist mot både Wolverhampton (1–1) og Liverpool (0–0) at det er mulig å ta poeng mot dem på bortebane.

Kanskje kan også baneforholdene bidra til at Spurs klarer å hindre Pep Guardiolas menn fra å utfolde sitt dominerende pasningsspill.

Vi anbefaler et uavgjort-spill til 3,65 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 20.55.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool98102171425
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal84311311215
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder