JUBELBRØL: Fernando Torres jubler for scoring, men fikk aldri juble for La Liga-gull med sitt kjære Atlético Madrid. Foto: JUAN MEDINA / X01625

Tidligere storscorer håper å se Torres tilbake i Premier League

Atlético Madrid-legende Fernando Torres (34) har annonsert sin avskjed med klubben, men kommer ikke til å gi seg som fotballspiller. Mick Quinn (55) vil ha ham tilbake til England.

• Her er søndagens oddstips

– Jeg hadde elsket å se Fernando Torres i Newcastle, skriver den tidligere storscoreren for lokalavisen Chronicle, og mener det er uunngåelig at Torres blir ryktet til Newcastle ettersom han kan bli gjenforent med manager Rafael Benítez.

les også

Wenger hinter om å bli i Arsenal - «erstatteren» på vei til PSG

– Personlig tror jeg det hadde vært strålende om det skjedde. Han er 34 år, så Newcastle kommer ikke til å få den Torres som Benítez jobbet med i Liverpool. Men han er sterk, holder godt på ballen og med hans enorme erfaring kommer han til å være en fantastisk rekruttering, tror Mick Quinn.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

55-åringen spilte selv for Newcastle mellom 1989 og 1992 og scoret i snitt omkring et mål annenhver ligakamp. Det spørs imidlertid om han får ønsket oppfylt.

I en spalte for Sky Sports skriver Guillem Balague at USA eller Kina er neste stopp for Fernando Torres, som egentlig ønsket å legge opp i Atlético.

– Det er to grunner til at Torres måtte dra. Nummer én er at trener Diego Simeone helt åpenbart ikke ønsket å kjempe for å beholde ham og at det ikke ble mulig for ham å være i Atlético ut karrieren, skriver han, og legger til at Torres er blitt en «benkevarmer».

les også

Forvirring for Real Madrids 17 år gamle storkjøp

– Nummer to er at folk begynte å diskutere hvem som var den ekte legenden i Atlético av Torres og Simeone. Det splittet fansen, men Torres ønsker ikke å ta debatten og vil heller gå videre, sier Balague.

Fernando Torres startet sin fotballkarriere i Atlético, klatret i gradene og ble klubbens yngste kaptein noensinne som 19-åring. Etter å ha spilt over 200 ligakamper for klubben mellom 2001 og 2007, gikk turen til England, der han fikk en høy stjerne i Liverpool før han ble solgt til Chelsea. Deretter gikk turen til AC Milan, før ringen ble sluttet da han ble Atlético Madrid-spiller igjen før 2015/16-sesongen.

Nå må klubben på ny ta avskjed med El Niño, regnet som en av klubbens desiderte største gjennom historien. Det ble klart tidligere i uken.

– Dette er min siste sesong med Atlético, men det kommer alltid til å være mitt hjem, sa hovedpersonen selv.

VGs tips: Atleti-seier

Atlético Madrid har over tid nå hatt et tøft kampprogram med både hjemlig spansk liga og Europa League-spill. Madrid-vertene holder i 2.plassen, men har nok for langt opp til tetlaget Barcelona. Står uten tap i 32 av 35 siste ligamatcher, hvis vi tar med slutten av fjorårsesongen. Partey (mb) soner.

les også

Ekspertene samstemt: Liverpool mot Real Madrid i Champions League-finalen

Levante innfridde vår tillit til dem i forrige uke ved å slå Las Palmas - men det var såvidt båten bar. Valencia-klubben har bokført 3-2-0 på fem siste ligamatcher, og skaffet seg åtte poengs margin til nedrykkssonen. Coke (f) og Rochina (mb) er utestengt.

Vi går for hjemmeseier til 1,60 i odds. Spillstopp er 16.10, og kampen kan du følge på Viasport 1.

PS! I samarbeid med Strive ser du 10 toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i vår. (Redaksjonelt samarbeid)

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder