FREDAGENS TRENING: Mark Dempsey dukket opp på bilder sammen med Ole Gunnar Solskjær (t.h.) og assistent Mike Phelan fra Manchester Uniteds treningsøkt fredag. Foto: Tom Purslow / Manchester United/Getty Images

Solskjær henter Dempsey til United

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (45) har fått med seg tidligere Start-trener Mark Dempsey i Manchester United, ifølge lokalavisen.

Dempsey har i flere år vært Solskjærs samarbeidspartner. Duoen har jobbet sammen både i Molde og i Cardiff.

Nå viser bilder fra fredagens Manchester United-trening at Dempsey, som de siste årene har vært hovedtrener i Haugesund, Start og Kongsvinger, er med i Solskjærs støtteapparat også denne gangen.

les også

Solskjær brukte Dempsey-sparkingen som motivasjon

Manchester Evening News meldte først at Dempsey har blitt en del av Solskjærs trenerteam i storklubben. Han ble som spiller oppfostret i klubbens akademi og jobbet også som ungdomstrener i United før han flyttet til Norge.

Etter det VG forstår skal Dempsey være mest rundt aldersbestemt fotball i Manchester United

Kongsvinger opplyste i oktober om at Dempsey var sykemeldt på ubestemt tid. I november sa han til Glåmdalen at han hadde flyttet hjem til England.

les også

TV-profiler roser Solskjær: – For en forvandling!

VG har uten hell forsøkt å komme i kontakt med Dempsey gjentatte ganger de siste dagene. Onsdag ble han observert på Old Trafford da Manchester United vant 3–1 over Huddersfield i Solskjærs hjemmedebut.

Kontrakten mellom Dempsey og Kongsvinger, som ble terminert denne høsten, varte i utgangspunktet ut 2020-sesongen.

Sportssjef Espen Nystuen i Kongsvinger IL sier til VG at han ikke ønsker å uttale seg om nyheten før han har snakket med Dempsey selv.

Dempsey fikk sparken som hovedtrener i Start i mai, etter bare ti kamper, hvor det ble én seier, én uavgjort og åtte tap.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool98102171425
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal84311311215
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder