Christian Eriksen sikret Tottenham-seier på overtid

(Tottenham - Burnley 1–0) Akkurat da Tottenham så ut til å gå på et pinlig poengtap hjemme mot bunnlaget Burnley, dukket innbytteren Christian Eriksen (26) opp på akkurat rett sted.

Spurs jaktet desperat scoringen som ville sikre dem seieren, og kastet frem mange mann mot slutten av den seige hjemmekampen på Wembley.

Joe Hart stod imot det aller, aller meste Tottenham hadde å by på. Men så kriget Llorente i den ene duellen, Harry Kane i den andre, og plutselig var innbytter Christian Eriksen i gylden skuddposisjon.

Han plasserte ballen i det nærmeste hjørnet og Hart kapitulerte til slutt.

Og samtidig ble Mauricio Pochettinos hundrede ligaseier med Tottenham et faktum.

AVGJORDE: Christian Eriksen ble tungen på vektskålen på Wembley - til slutt. Foto: Matt Dunham / TT NYHETSBYRÅN

Tre poeng bak ’Pool

Seieren gjør at de liljehvite bare er tre poeng bak andreplasserte Liverpool, og satt dermed press på dem før morgendagens kamp mot Manchester United.

Men selv om Erik Lamela kom til to gode avslutninger i første omgang, slet «Spurs» med å skape de virkelig gode målsjansene mot Sean Dyche sine terriere.

Og da den argentinske vingen fikk alle tiders mulighet kvarteret før slutt, vartet Joe Hart opp med dagens tredje solide redning.

les også

Manchester City brøt mini-forbannelsen mot Everton

Ikke lenge etter var det Heung-Min Sons tur til å bomme. Han fikk en glitrende mulighet etter Fernando Llorentes briljante pasning, men smalt ballen like utenfor.

Og da samme Son slo inn på tvers av fem-meteren, var det nærmest mirakuløst at ballen ikke endte opp i nettet.

Men helt til slutt fikk de altså hull på byllen.

les også

Salah sendte Liverpool videre i Champions League

Målløse nordmenn

Joshua King startet som spiss da Bournemouth gjestet Wolverhampton. Men det var en annen spiss som satte sitt preg på kampen, og Raul Jiménez styrte inn sitt femte mål for sesongen - og det var nok til å sikre seieren.

Newcastle og Crystal Palace sikret viktige 1–0-seire over henholdsvis Huddersfield og Leicester, mens Watford senket Cardiff med tre perlemål av Gerard Deulofeu, Jose Holebas og Domingos Quina. Waliserne reduserte to ganger på kort tid, men klarte ikke scoret det siste, viktige målet.

Alexander Sørloth kom inn etter 78 minutter, og rakk ikke å sette sitt preg på kampen.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool16151040142646
2Leicester City16122239102938
3Manchester City16102444192532
4Chelsea169253124729
5Manchester United166642519624
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder