HODEBRY: Ole Gunnar Solskjær, som her ankommer trening denne uken, må klare seg uten flere spillere mot Leicester. Foto: Eamon and James Clarke / Eamonn and James Clarke

Solskjær bekrefter skadekrise: – Må et mirakel til

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) må stille med sterkt redusert lag i lørdagens kamp mot Leicester i Premier League.

Det går nordmannen langt i å bekrefte på sin første pressekonferanse etter en landslagspause som ikke har vært snill mot laget hans.

Det mest «alvorlige» forfallet gjelder stjernen Paul Pogba, som skadet ankelen i 1–1-kampen mot Southampton, og som ikke har blitt klar til spill over landslagspausen. Laget er fra før tynt på midtbanen, og Solskjær kan bli tvunget til å stille med Scott McTominay og Nemanja Matic som midtbaneduo.

– Pogba blir ikke frisk, nei. Det må et mirakel til over natten fra i går til i dag eller fra i dag til i morgen. Han har ikke vært klar til å trene 100 prosent, sier Solskjær.

les også

Solskjær avslører Pogba-skade: – En stygg smell

En annen franskmann, spissen Anthony Martial, som har scoret to seriemål denne sesongen, blir trolig heller ikke klar.

– Vi håper flere kan bli klare til West Ham-kampen neste uke. Paul og Anthony er i den kategorien. Jeg tror de blir klare til da, men jeg kan ikke si mer enn det, sier Solskjær.

les også

Han er i Solskjærs fryseboks – nå gir Matic sjefen alt ansvar om United feiler

I tillegg til at Luke Shaw, det soleklare førstevalget på venstrebacken, er skadet, kan også høyreback Aaron Wan-Bissaka og den offensive midtbanespilleren Jesse Lingard være usikker mot Leicester lørdag ettermiddag.

– Fysiorommet har vært travelt, så vi vet fortsatt ikke helt hvem som kommer til å være tilgjengelige. Kanskje Aaron, kanskje Jesse, og jeg tror det er de eneste som er aktuelle av de som trakk seg under landslagspausen. Jeg kan ikke love at de to vil være tilgjengelige heller, sier Solskjær.

Fra før er både midtstopper Éric Bailly og høyreback Diogo Dalot ute med skade.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder