SLITER: Mario Balotelli har langt fra imponert siden overgangen til Liverpool. Italieneren har slitt med skader og manglende tillit. Her er han reserve under kampen mot Burnley 2. juledag. Foto:Oli Scarff,AFP

Rodgers vil ikke kvitte seg med Balotelli

Mario Balotelli (24) har ikke klart å finne seg til rette i Liverpool. Det er likevel uaktuelt for klubben å selge ham i januar.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den italienske landslagsspissen er blitt koblet til Inter og gamletreneren Roberto Mancini, men Liverpool-manager Brendan Rodgers står fast ved at Balotelli blir på Anfield minst ut sesongen.

– Det er ikke noe jeg har tenkt over. Vi har mange kamper denne sesongen i flere turneringer. I øyeblikket er det viktigste å holde stallen samlet, sa Rodgers ifølge BBC etter fredagens 1-0-seier over Burnley.

SKUFFER: Mario Balotelli får det foreløpig ikke til å stemme i Liverpool. Manager Brendan Rodgers vil likevel beholde spissen. Foto:Phil Noble,AFP

Ved årsskiftet er det tid for et nytt overgangsvindu.

Passer ikke inn

Liverpool har hittil skuffet enormt i Premier League, men kjemper fortsatt om titler i tre cuper (europaliga, ligacup og FA-cup).

Balotelli ble i sommer hentet til Liverpool fra Milan for 160 millioner kroner.

Den kontroversielle angriperen har siden kun startet åtte seriekamper, og Rodgers har erkjent at han sliter med å tilpasse seg rødtrøyenes spillestil.

Men med få målscorere i laget etter salget av Luis Suárez og skadeproblemene til Daniel Sturridge, håper Rodgers at det til slutt vil løsne for Balotelli i andre halvdel av sesongen.

Skuffende

Ifølge Gazzetta dello Sport skal Balotelli selv være åpen for en overgang til gamleklubben Inter.

Den italienske storavisen siterer Mancini på at «alt er opp til ham (Balotelli)».

Liverpool har kun vunnet sju av 18 seriekamper. Forrige sesongs serietoer ligger på en skuffende niendeplass, og det skiller sju poeng opp til den viktige fjerdeplassen som gir mesterligakvalifisering.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal84311311215
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder