KORSBÅNDSKADE: Zlatan Ibrahimovic er ute med kneskade. Det bekrefter Manchester United på sine hjemmesider. Foto: Dave Thompson AP

United bekrefter: Zlatan ute med kneskade

Manchester United bekrefter på sine hjemmesider at Zlatan Ibrahimovic (35) er ute med kneskade.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Klubben skriver at både Ibrahimovic og Marcos Rojo har pådratt seg skader i leddbånd i kneet, men presiserer ikke om det dreier seg om korsbånd.

Et avrevet korsbånd vil være det mest kritiske for spillerne, med en opptreningsperiode som kan ta mellom åtte til tolv måneder.

ESPN meldte fredag at det dreide seg om nettopp en korsbåndsskade for Zlatan Ibrahimovic, og at han tidligst ville være på banen igjen i januar.

Se også: – 90 prosent kommer tilbake

Forvirring rundt skadeomfanget

BBC hevdet tidligere lørdag å vite det samme, men det avvises av United overfor svenske Expressen.

– Vi har ikke gått ut med noe informasjon og kommer trolig heller ikke til å gjøre det før Burnley-kampen i morgen, skriver en talsperson for klubben i en tekstmelding.

Tidligere lagkamerat: Tror Zlatan-skaden kan bety slutten på karrieren

Saken fortsetter etter diskusjonen om hvem som eventuelt bør erstatte svensken.

hjemmesiden skriver klubben at svensken kommer til å få oppfølgning de neste dagene, men at det er for tidlig å si noe om hvor lenge Ibrahimovic vil være ute.

Sky Italia-journalist Gianluxa Di Marzio hevdet å vite at svensken var på vei til USA for å bli behandlet av korsbåndsekspert Freddie Fu.

Det var i torsdagens Europa League-kamp mot Anderlecht at svensken skadet seg. Han landet forkjært 93 minutter ut i oppgjøret, og ga med en gang uttrykk for å ha store smerter.

Tidligere i kampen måtte også forsvarsspiller Marcos Rojo kaste inn håndkledet med en skade. United skriver ikke noe mer om omfanget av argentinerens kneskade.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder