Tarik til VG Nett: -Championship kan være interessant, men jeg har fokuset i FFK

INTERESSE: Det er stor interesse rundt Tarik Elyounoussi, mot Hønefoss var Ståle Solbakken på plass på tribunen. Her skyter Elyounoussi i stolpen i sluttminuttene. Foto: Jon Olav Nesvold / Scanpix

Solbakken fulgte Tarik under dagens kamp

FREDRIKSTAD (VG Nett) (Fredrikstad-Hønefoss 0-2) Ståle Solbakken var på plass på Fredrikstad Stadion for å se på Tarik Elyounoussi, da de ble ydmyket av Hønefoss.

  • Christine Bergby

Artikkelen er over syv år gammel

- Det har ikke vært noe kontakt mellom Wolves og oss. Men det er mange klubber som er interesserte i Tarik, og det er mange som følger han tett, sier Joacim Jonsson, sportssjef i FFK.

Ståle Solbakken satt på tribunen og var vitne til at FFK ble slått 2-0 av Hønefoss. Tarik Elyounoussi hadde flere gode involveringer, men han fikk ikke hull på byllen. På spørsmål fra VG Nett om Elyounoussi kan være en aktuell spiller for Wolverhampthon lo Solbakken.

Les også: Hønefoss klatrer videre på tabellen.

- Jeg er på hytta for å besøke svigerfar, sa Solbakken til VG Nett.

Stor interesse

FFK har innfunnet seg med at Elyounoussi er en spiller det er mye interesse rundt, og unner han en overgang til utlandet om det blir aktuelt.

- Tarik er som en tikkende bombe. Det er stor interesse, og et salg kan skje når som helst. Han har vært en fantastisk ambassadør for oss og derfor fortjener han å gå. Men vi har altså ikke hørt noe fra Solbakken og Wolves, avslutter Jonsson.

VG Live: Les fyldig referat fra FFK-Hønefoss.

Tarik selv forholder seg rolig til at Solbakken var på plass for å se han spille.

- Det har ikke kommet noe tilbud, og jeg vet ikke engang om han så på meg. Men kommer det et tilbud skal jeg vurdere det nøye, og det er klart at Championship er en god arena, sier Elyounoussi til VG Nett.

- Kan ikke velge og vrake

Han forteller videre at han og FFK hele tiden har hatt en åpen dialog, og at klubben har forståelse for at han vil utvikle seg videre.

- Jeg vil beholde den landslagsplassen jeg akkurat har fått og utvikle meg videre, da er det aktuelt med et klubbskifte. Jeg griper de mulighetene jeg får, sier han videre.

24-åringen er en spiller det er stor interesse rundt, og selv om Spania hele tiden har vært drømmen for spissen, så utelukker han ingen ligaer.

- Som norsk spiller kan man ikke velge og vrake, vi er ikke så attraktive. Og for meg er det viktig å velge riktig, jeg vil utvikle meg videre. Men inntil det skjer noe konkret ligger alt mitt fokus hos FFK, avslutter han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder