KJØPER IKKE: Carlo Ancelotti vil ikke forsterke stallen med Fernando Torres. Foto: Reuters

Ancelotti: - Jeg trenger ikke Torres

Gulljagende Chelsea-sjef er fornøyd med de han har

(VG Nett) Litt før klokken 19 i kveld kan Chelsea ha vunnet Premier League for første gang på fire år, men manager Carlo Ancelotti vil ikke kjøpe Fernando Torres for å gjenta bedriften neste år.

Espen Solbakken
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

600 millioner kroner er det sagt at Liverpool-spissen vil koste, men Ancelotti vil ifølge Daily Mail fortelle eier Roman Abramovitsj at han ikke trenger å bruke den summen på Torres.

VG LIVE:Følg Chelsea - Wigan fra 17.00 herVG LIVE:Følg Man. U. - Stoke fra 17.00 her

Han er fornøyd med Nicolas Anelka og Didier Drogba som førstevalg på topp.

- Torres er en fantastisk spiller, men vi trenger ham ikke når vi har Drogba og Anelka, sier Ancelotti.

- Jeg vet hva vi trenger, og jeg tror klubben er klar til å investere om nødvendig. Om vi ikke behøver nye spiller, så beholder vi bare pengene. Det viktigste for oss er ikke å kjøpe nye spillere ettersom vi har en meget god stall, sier Chelsea-bossen.

Kun 90 minutter hjemme mot Wigan står mellom Chelsea og klubbens fjerde seriegull. Samtidig spiller Manchester United hjemme mot Stoke, men det poenget man ligger bak blir sannsynligvis det man vil ligge bak også etter den siste serierunden søndag.

VG-DEBATT:Jeg er utrolig nervøs forran denne kampen. Er ikke sikker på 3 poeng i det hele tatt.Diskutér avslutningen her!

Ancelotti kan skrive seg inn med gullskrift i Chelsea-historien om han fører klubben til The Double i sin første sesong.

- For meg vil det være viktig om jeg greier dette. Å bli en del av historien her er en god ting for en manager. Skulle vi vinne The Double, vil det være en anerkjennelse for alle som jobber her, sier Ancelotti.

AVGJØRELSE: I dag kan Carlo Ancelotti feire ligagull med Chelsea om klubben slår Wigan hjemme. Foto: EPA

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder