Spår Klopp-trøbbel etter cupexit: - Spørsmålene vil hagle

(Leicester - Liverpool 2-0) Liverpool herjet med Leicester i den første omgangen, men uten Philippe Coutinho (25) i den andre var det hjemmelaget som sto for målene.

20 minutter ut i den andre omgangen kom det første.

Liverpool fikk klarert corneren i første omgang, men Leicester pumpet ballen inn i feltet igjen. Der raget kaptein Wes Morgan høyest. Han headet ballen til Vicente Iborra, som brukte hodet til å legge ballen igjen til Shinji Okazaki. Den japanske innbytteren brukte ett touch på å legge ballen til rette, og på nummer to hamret han ballen - riktignok så vidt via Andrew Robertson - i mål.

– Jeg er lei av å slippe inn mål som dette. Så lenge vi slipper inn ml som i dag, kommer det til å bli vanskelig, sier en irritert Jürgen Klopp.

På Leicesters andre var det Islam Slimani sin tur til å vise frem skuddfoten. Fra omkring 17 meter vred han kula helt opp i krysset bak en sjanseløs Danny Ward i Liverpool-buret.

Dermed kan Leicester juble for avansement til den fjerde runden av ligacupen.

VG Live: Vi fulgte kampen fra start til mål her!

September-nedturen fortsetter

Akkurat det var det kanskje ikke så mange som trodde da pipeblåseren blåste for pause. Frem til da hadde det sett ut som om det var ett lag på banen: Liverpool.

ENGASJERT: Jürgen Klopp slår oppgitt ut med armene under cupoppgjøret mot Leicester. Foto: Darren Staples Reuters

Anført av en strålende Philippe Coutinho og innleggsfoten til Andrew Robertson skapte Merseyside-laget sjanse på sjanse, men scoringene uteble. Og til pause tok manager Jürgen Klopp ut den brasilianske playmakeren.

– Jeg ble glad da jeg så at Coutinho ble tatt av, erkjenner Leicester-manager Craig Shakespeare.

Kampen endret totalt karakter, og istedenfor at Liverpool fortsatte dominansen, ble kampen mye mer jevnspilt. Og til slutt kom altså målene, i favør Leicester.

– Du får problemer med fansen etter det her, Klopp. Spørsmålene om hvorfor du tok ut Coutinho vil hagle, kommenterte Morten Langli på Viasat etter Leicesters første.

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker tok til Twitter for å kritisere Liverpool-manageren.

Klopp og Liverpool sin rekke med sure poengtap i september fortsetter. I helgen ble det bare 1-1 hjemme mot Burnley, mot Sevilla i Champions League måtte de ta til takke med 2-2 hjemme og i Premier League-kampen mot Manchester City den 9. september ble det hele 5-0 til blåtrøyene.

King sendte B'mouth videre - Leeds-avansement

Liverpool var imidlertid ikke det eneste Premier Leauge-laget som fikk det tungt tirsdag. Stoke tapte 2-0 for Bristol, mens Huddersfield måtte se seg slått av ligarival Crystal Palace.

Joshua King ble avgjørende for Bournemouth med sin scoring i ekstraomganger mot Brighton, og ellers tok West Ham seg videre på bekostning av Bolton. Dele Alli ble eneste målscorer da Tottenham slo Barnsley, og Swansea er også videre til den fjerde runden. Det walisiske laget slo Reading 2-0 på bortebane.

Et realt dramable det mellom Burnley og Leeds. Leeds tok ledelsen med 10 minutter igjen å spille, før Chris Woods utlignet på straffe i det 89. minutt. Ett minutt senere var Leeds igjen i føringen, det etter at Pablo Hernández satte straffen deres i nettet. Dett var ikke dett. Robert Brady sikret ekstraomganger med sin scoring på overtid, men til slutt var det Leeds som kunne juble. De gjorde ingen feil fra krittmerket da kampen endte i straffekonkurranse, mens Burnley bommet én.

PS! Leicester og Liverpool møtes allerede til helgen igjen. Lørdag er det duket for Premier League-oppgjøret dem imellom på King Power stadion.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder