ØNSKER FLERE KJØP: Jamie Carragher er skuffet over ovegangsvinduet til Jürgen Klopp og Liverpool så langt. Foto: AFP / REUTERS

Carragher ber Liverpool få opp farten

Her er tirsdagens oddstips

Fem Premier League-klubber har brukt mer penger enn Liverpool i sommer. Tidligere kaptein Jamie Carragher er skuffet over klubbens overgangsmarked så langt.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

– For å være ærlig, så tror jeg at vi alle håpet på å være mer fornøyd med overgangsvinduet på dette tidspunktet, sier Carragher ifølge Mirror.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Liverpool har så langt signert midtbanespilleren Mohamed Salah, den unge spissen Dominic Solanke og venstrebacken Andy Robertson for en samlet sum på 47,9 millioner pund.

Milliardbutikken: Så mye tjener Monaco på spillerhandel

Ifølge en oversikt laget av Liverpool Echo har fem Premier League-klubber brukt mer penger enn Liverpool så langt i dette overgangsvinduet: Manchester City (212 millioner pund), Manchester United (145,8 millioner), Chelsea (130,4 millioner), Everton (93,4 millioner) og Arsenal (52,7 millioner).

– Jeg nevnte forrige sesong at troppen vår ikke er god nok. Selv om startoppstillingen er veldig god, trenger troppen noen flere forsterkninger når man skal spille i Champions League, og disse har fortsatt ikke kommet, sier Carragher.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Han forventer at Liverpool viser seg frem på overgangsmarkedet, idet gjenstår under én måned til «deadline day».

– Jeg er sikker på at klubben jobber 24/7 bak kulissene for å hente inn spillere. Ikke bare for å gjøre supporterne fornøyde, men for å forsterke troppen til den store sesongen som kommer, sier Carragher.

Sjekk denne forferdelige tabben:

Keïta, van Dijk og Coutinho

Tre spillere preger overgangsryktene rundt Liverpool i disse dager:

• Naby Keïta. RB Leipzigs midtbanespiller blir beskrevet som Jürgen Klopps favorittspiller, og Liverpool skal ha lagt inn en rekke bud på ham. Men Leipzig-trener Ralph Hasenhüttl har uttalt at sjansen for at Naby forlater klubben er «null».

• Virgil van Dijk. Liverpool trakk tilbake interessen for spilleren da de ble «tatt på fersken» i å kontakte spilleren uten Southamptons tillatelse tidligere i sommer. Nå har den nederlandske midtstopperen imidlertid bestemt seg for å nekte å trene med Southampton fordi han angivelig ønsker seg til Liverpool.

• Philippe Coutinho. Liverpools største stjerne skal være sterkt ønsket av Barcelona, som forbereder seg på å miste Neymar til PSG. Ifølge franske RMC skal Liverpool ha avslått et bud på 100 millioner euro for Coutinho fra den katalanske storklubben.

Les også: Derfor vil Arsenal slippe Alexis Sánchez gratis

VGs tips: Bayern-seier

Tirsdag kveld møtes Liverpool og Bayern München i treningsturneringen Audi Cup. Bayern spiller på hjemmebane i en turnering de har vunnet tre av de siste fire utgavene av.

Tyskerne har vist varierende form denne sommeren, med 4-0- og 2-0-tap mot henholdsvis AC Milan og Inter, men også en 3-2-seier over Chelsea. Liverpool har vist sterk form i oppkjøringen (4-1-0), men har ikke møtt lag som er i nærheten av nivået til Bayern.

Med to høyrebacker ute med skade i Clyne og Gomez, i tillegg til at de fortsatt ikke har styrket det sårbare midtforsvaret i overgangsvinduet, tror vi Klopps menn blir hakket for små her. Vi foreslår derfor et spill på Bayern-seier til 1,45 i odds. Kampen vises på Viasat Fotball. Spillestopp er klokken 20.25.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool26251061154676
2Manchester City25163665293651
3Leicester City26155654262850
4Chelsea2612594336741
5Tottenham Hotspur2611784334940
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder