FRANKRIKE-AKTUELL: Bob Bradley, som her poserer for VG på Nadderud, skal være aktuell som trener for den franske Ligue 2-klubben Le Havre. Foto: Bjørn S. Delebekk , VG

Fransk avis: Bob Bradley i konkrete forhandlinger med Le Havre

Ligue 2-klubben Le Havre ble i sommer kjøpt opp av amerikaneren Vincent Volpe, som ønsker å hente inn sin landsmann.

Publisert:

«Bob Bradley skal være svært fristet av tilbudet fra Frankrike», skriver det seriøse fotballmagasinet France Football.

Det er Ligue 2-klubben Le Havre som skal være ute etter Bradley. De eies av amerikanske Vincent Volpe, som kjøpte opp 90% av klubben i sommer. France Football skriver at de to partene allerede er i konkrete forhandlinger.

BRADLEY I STORT VG-INTERVJU: Har faren som ledestjerne

Hevder Bradley snakker fransk

Le Havre ligger for øyeblikket på 12. plass i Ligue 2, som er nest høyeste nivå i det franske ligasystemet. De er for tiden uten trener etter at Thierry Goudet fikk sparken i slutten av september.

Klubben har som ambisjon å rykke opp til Ligue 1 så fort som mulig, og investor Vincent Volpe skal angivelig sprøyte inn 10 millioner euro i klubben innen 2017.

France Football skriver at Bradley er fransktalende og at han har tilbragt mye tid i Frankrike, blant annet på besøk hos Ligue 1-klubben Nantes. Stabæk-sportssjef Inge André Olsen svarer «vet ikke» på spørsmål om hvorvidt Bradley snakker fransk.

LES OGSÅ: Bradley har fått tilbud om å bli Molde-trener

IA Olsen: – Ikke noe nytt å si

Inge André Olsen er ganske ordknapp når han tar telefonen fra VG.

– Det jeg kan si, er at jeg må kommentere slike rykter hver uke. Først var det Leicester, så var det Sunderland, det var engelske aviser og bettingselskaper, men det ble ikke noe ut av det. Nå er det en fransk avis. Vi har ikke noe nytt å si om det.

– Foreløpig er Bob i Stabæk, og jeg regner med at han blir det helt til slutten av sesongen. Og så håper vi at han får et bra tilbud, sier Olsen til VG.

– Le Havre har fått inn en ambisiøs investor og satser på opprykk til Ligue 1 innen kort tid. Er det eventuelt et bra tilbud?

– Hva som anses som et bra tilbud for Bob, er det nesten han selv som må avgjøre, svarer Olsen.

Han sier til VG at han selv ikke har hørt noe om tilbudet fra Frankrike.

Til Nettavisen sier han dette:

– Hvis Bob er i konkrete samtaler med klubber, så informerer han om det. Vi har ingen hemmeligheter for hverandre. Vi informerer hverandre om hva som skjer.

Olsen vil imidlertid ikke utelukke at de er i samtaler.

– Det kan jeg ikke svare på. Ofte er det ikke Bob som er i samtaler med klubbene. Ofte vil det være agenter som er det. Bob fokuserer nok på de siste kampene. Han vil prøve å vinne dem, og så får vi se hva som skjer underveis, sier han til Nettavisen.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder