SKUFFET: I 2016 kunne ikke Caroline Graham Hansen spille et eneste minutt av Champions League-finalen på grunn av skade. Torsdag måtte hun si takk for seg etter 45 minutter - igjen med skade. Foto: BJØRN S. DELEBEKK

Graham Hansen oppløst i tårer: – Såvidt jeg kom opp av sengen i morges

KIEV (VG) Caroline Graham Hansen (23) fikk med seg bare én omgang av sin største klubbkamp. Oppløst i tårer fortalte hun etterpå om dobbeltskuffelsen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Hun var skadet. Og hun tapte.

Det sto 0–0 da Oslo-jenta måtte forlate banen i pausen. Nydusjet fulgte hun resten av kampen fra benken, og TV-bildene viste tydelig hvor skuffet hun var.

Etterpå sto hun rakrygget og svarte på spørsmål fra norske journalister, selv om det kostet henne mye. Først med Viasat på indre bane, men tårene var på ingen måte borte da hun stoppet ved norsk presse i den offisielle intervjusonen, rett ved bussen til de to lagene.

– Idretten er brutal enkelte ganger, sa hun, og det var bare vondt og se den bunnløse fortvilelsen.

les også

Hegerberg scoret og tok sin tredje Champions League-tittel

Graham Hansen forklarte at en tøff smell i cupfinalen mot Bayern München sist lørdag har plaget henne - og til slutt satte en stopper for Champions League-finalen etter bare 45 minutter.

– Det var såvidt jeg kom ut av sengen i dag morges. Det ble riktignok bedre utover dagen, og vi gjorde det vi kunne, men det gikk ikke, fortsatte Oslo-kvinnen og fortalte at det låret som var problemet.

– Akkurat nå er det ganske tungt. Spesielt når en ikke kan være med og bidra som en har håpet. Da er det ekstra vondt, sier den norske landslagsspilleren.

les også

En stor dag i norsk fotballhistorie

Til tross for Lyon-overtak, tok Wolfsburg ledelsen i ekstraomgangene da Pernille Harders skudd traff Wendie Renard og lurte seg inn i hjørnet.

– Da trodde jeg at det skulle gå, men så fikk vi rødt kort, og da var det ikke mulig lenger, sier Graham Hansen.

I 2016 var hun kneskadet og kunne ikke spille i det hele tatt da Wolfsburg sist var i finalen. Derfor betydde denne kampen så mye for Caroline Graham Hansen.

les også

Hegerberg ladet opp til CL-finalen med Figo: – Han har det fortsatt

Norske TV-seere fikk se et sterkt intervju med Jan Åge Fjørtoft, der Graham Hansen måtte bite seg i underleppa.

– Jeg merket i den første spurten at det nesten gikk galt, fortalte hun.

– Jeg prøvde å jobbe meg inn, men det gikk ikke. Du prøver å pushe deg, det er dette du har trent for i hele år. Det er skuffelse så klart.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder